top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Eerste Far Cry 6 DLC Vaas: Insanity nu verkrijgbaar

De eerste DLC voor Far Cry 6, Vaas: Insanity, is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, Stadia en PC. Spelers moeten Far Cry 6 bezitten om met de DLC aan de slag te gaan. 

Spelers kruipen in de huid van Vaas, de iconische schurk uit Far Cry 3 gespeeld door Michael Mando (Better Call Saul), die zijn rol herneemt in een gloednieuwe ervaring geïnspireerd op het roguelite-genre. Spelers beginnen met niets meer dan een pistool om zichzelf te verdedigen en moeten op zoek gaan naar nieuwe wapens en power-ups om vrij te spelen. Deze helpen hen om sterker te worden en zo verder te komen in Vaas zijn gedachten. Vaas: Insanity is een mix van intense actie en storytelling, en biedt een unieke kans om het verleden, de persoonlijke demonen en de beweegredenen van Vaas beter te begrijpen.   
Vaas: Insanity is onderdeel van de Far Cry 6 Season Pass samen met de aanstaande DLC-afleveringen over Pagan Min (Far Cry 4) en Joseph Seed (Far Cry 5).  Ook is Vaas: Insanity digitaal verkrijgbaar als standalone DLC Episode.


Bron: Persbericht


© Game4Me


Comments


bottom of page