top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Eerste Elden Ring-gameplay onthuld door Bandai Namco

De langverwachte onthulling van de gameplay van Elden Ring, de grootse fantasy action-RPG-titel ontwikkeld door FromSoftware Inc. en geproduceerd door Bandai Namco. Entertainment Inc. kan nu worden bekeken.


Elden Ring wordt gelanceerd op 21 januari 2022 voor PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X en PC. De game ondersteunt de Smart Delivery op Xbox-consoles en een gratis upgrade naar PS5 voor spelers die de PS4-versie kopen. Duik in een spannend avontuur en bepaal het lot van een enorme wereld vol intriges en kracht. Vecht tegen formidabele vijanden met de kenmerkende melee-gevechten van FromSoftware en ontdek een breed scala aan inventieve strategieën die mogelijk worden gemaakt door de open-ended action-RPG-gameplay van Elden Ring.Een nieuwe wereld vol fantastische verhalen en lore is geweven door Hidetaka Miyazaki, de maker van de invloedrijke en veelgeprezen videogameserie DARK SOULS; en George R.R. Martin – auteur van de bestverkochte fantasyserie van The New York Times, A Song of Ice and Fire. Spelers gaan op reis door een zorgvuldig handgemaakte wereld die druipt van bloed en bedrog, veroorzaakt door een verscheidenheid aan personages met hun eigen unieke motivaties om de voortgang van de speler te helpen of te belemmeren, tegenstanders met diepgaande achtergronden en angstaanjagende wezens. Tijdens hun avonturen kiezen spelers het lot van dit vervloekte land door de geheimen en mythen te ontrafelen. Met een uitgestrekt en naadloos landschap met natuurlijke weersomstandigheden en het verloop van de dag, worden spelers volledig ondergedompeld in de wereld van Elden Ring terwijl ze aan hun reis beginnen en hun eigen pad kiezen. Trek te voet of te paard, alleen of online met vrienden door grasvlaktes, verstikkende moerassen en weelderige bossen. Beklim kronkelende bergen, betreed adembenemende kastelen en wees getuige van andere plaatsen van grootsheid op een schaal die nog nooit eerder in een FromSoftware-titel is gezien. Met de rollenspel- en aanpassingsopties van Elden Ring kunnen spelers hun eigen unieke speelstijl bepalen. Experimenteren wordt aangemoedigd met een breed scala aan wapens, magische vaardigheden en vaardigheden die over de hele wereld te vinden zijn; spelers worden verleid om voorheen onontgonnen progressiepaden te volgen.

Elden Ring geeft spelers de mogelijkheid om hun eigen pad door zijn wereld uit te stippelen. Kies ervoor om halsoverkop de strijd aan te gaan met ontmoedigende vijanden of profiteer van de stealth- en vechtsystemen van de game om de overhand te krijgen. Het is aan de speler om te beslissen hoe hij omgaat met de vele uitdagingen die voor hem liggen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page