top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Een gloednieuwe blik op de gameplay van Tiny Tina's Wonderlands

Vandaag hebben 2K en Gearbox Software een nieuwe blik geworpen op de gameplay van Tiny Tina's Wonderlands. De nieuwe gameplay walkthrough toont twee Fatemakers die samenwerken voor wat co-op heldendaden onder de verraderlijke pieken van Mount Craw, een optioneel gebied in de game spel dat je een idee geeft van de omvang van de zones die je buiten de gebaande paden kunt vinden. Van begin tot eind zit de game boordevol actie. Bekijk hier de nieuwste preview van de aankomende looter shooter vol fantasie.

Bovendien is de Tiny Tina's Wonderlands Game Guide bijgewerkt met een volledige lijst van always-on Class Feats, iconische Action Skills en passieve Skill Tree abilities voor alle zes de classes. Je begint je avontuur met het kiezen van een primaire class, maar het zal niet lang duren voordat je een secundair class slot verdient met het Multiclass systeem om een echt hybride character build te creëren. Of je nu meteen aan de slag wilt met het theoretiseren van je perfecte build of een algemeen idee wilt krijgen van welke classes je zou willen combineren voor maximale Multiclass-kracht, bekijk alle details op de officiële website van de game.

Tiny Tina's Wonderlands wordt op 25 maart 2022 gereleased op de Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via de Epic Games Store, exclusief bij de lancering, en later in 2022 op andere digitale pc-verkooppunten. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor alle lanceringsplatformen en spelers kunnen ook naar playwonderlands.com gaan om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief van de game.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page