top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

EA SPORTS onthult Ultimate FIFA Soundtrack vol met favorieten uit 25 jaar FIFA

Vandaag heeft EA de Ultimate FIFA Soundtrack aangekondigd in samenwerking met Spotify. De onthulling volgt een week nadat fans over de hele wereld hun favoriete tracks uit de geschiedenis van de franchise konden streamen om zo hun nominaties bekend te maken. De Ultimate FIFA Soundtrack is een reflectie van The World's Game en bestaat uit maar liefst 100 nummers uit FIFA-games van de afgelopen 25 jaar. Van de top 100 nummers die zijn gepubliceerd op Spotify keren 40 van de meest gestreamde nummers terug in FIFA 23 voor de release van de FIFA World Cup-update, die op 9 november wordt uitgebracht.EA SPORTS bundelt krachten met Spotify EA SPORTS is een samenwerking aangegaan met Spotify om meer dan 1000 nummers uit de FIFA-soundtracks samen te brengen op één plek. FIFA-spelers van verschillende generaties konden hierdoor eenvoudig hun favoriete nummers nomineren voor de Ultimate FIFA Soundtrack, simpelweg door te luisteren naar de muziek. De nummers die tot 7 november het meest zijn gestreamd hebben een plek bemachtigd in de uiteindelijke lijst van 100 nummers.

Hieronder zijn enkele statistieken te vinden met betrekking tot FIFA-soundtracks uit het heden en verleden:

1. De 5 EA SPORTS FIFA-songs die het meest zijn beluisterd op Spotify:

  1. Glass Animals - Heat Waves

  2. Avicii - The Nights

  3. Billie Eilish - you should see me in a crown

  4. Imagine Dragons - On Top Of The World

  5. Bad Bunny, Bomba Estéreo - Ojitos Lindos

2. Meer dan 330 miljoen playlists die door Spotify-gebruikers zijn aangemaakt bevatten één of meerdere tracks uit de Ultimate FIFA Soundtrack.


Samenwerking met Gorillaz Daarnaast slaat het BRIT en Grammy Award-winnende Gorillaz, net terug van een succesvolle wereldtournee die langs elke grote stad ter wereld ging, de handen ineen met EA SPORTS™ FIFA voor de release van het gloednieuwe nummer ‘Baby Queen'. Op 9 november gaat er bovendien een FIFA Ultimate Team-update live, waarin fans een speciaal Gorillaz-tenue kunnen verwachten.

De Ultimate FIFA Soundtrack is nu te streamen via Spotify.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page