top of page
  • Game4Me

EA SPORTS onthult FIFA 23 cover athletes Kylian Mbappe & Sam Kerr

Gisteren onthulde Electronic Arts supersterren Kylian Mbappé en Sam Kerr als cover athletes voor de uitgebreidste FIFA-titel tot nu toe, EA SPORTS™ FIFA 23. Mbappé en Kerr zullen te zien zijn op de Global Ultimate Edition Cover, waarop de eerste vrouwelijke atleet staat. Daarnaast zal Mbappé op de Standard Edition staan, terwijl Sam Kerr te zien zal zijn op de Standard Edition in Australië en Nieuw-Zeeland, en als wereldwijde Amazon exclusive.

De Chelsea FC-aanvaller Sam Kerr is een van de getalenteerdste sterren in de sport en FIFA 23 markeert Kerr’s eerste FIFA-cover. Als aanvoerder van het Australische Nationale Damesvoetbalteam en de enige speelster die de Gouden Schoen in drie verschillende competities op drie verschillende continenten heeft gewonnen, is ze zonder twijfel een van de beste voetballers ter wereld.

Paris Saint-Germain-spits en internationaal voetbalicoon Kylian Mbappé prijkt voor het derde jaar op rij op de cover, waardoor hij een van de weinigen is die die status verdient. Op 23-jarige leeftijd is Mbappé een van de slimste jonge sterren van de sport, zowel op als naast het veld, en en vertegenwoordigt hij het beste van een nieuwe generatie fenomenaal voetbaltalent.
De FIFA-franchise is de afgelopen 30 jaar door EA SPORTS geproduceerd, en biedt ongeëvenaarde authenticiteit en diepgang, waardoor spelers het veld kunnen betreden met de grootste competities, clubs en atleten ter wereld.

Fans kunnen de Wereldwijde FIFA 23 reveal trailer bekijken op 20 juli om 18:00 uur om meer te weten te komen over de innovatiefste en meest verbonden editie van de franchise tot nu toe.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page