• Game4Me

EA SPORTS NHL 23 VANAF 14 OKTOBER VERKRIJGBAAR

EA brengt hockeyfans op 14 oktober bij elkaar met EA SPORTS NHL 23, het meest authentieke en meeslepende NHL-spel ooit voor de huidige console-generatie PlayStation 5 en Xbox Series X|S, plus de PlayStation 4 en Xbox One. NHL 23 is samen beter en zorgt voor een totaal nieuw niveau van social play dat nog nooit eerder in de franchise is vertoond. In november 2022 wordt het spel voorzien van cross-platform matchmaking, dat matchmaking mogelijk maakt tussen spelers van dezelfde platformgeneratie in World of Chel en Hockey Ultimate Team (HUT). NHL 23, dat mogelijk wordt gemaakt door de Frostbite-engine, geeft fans een nieuw niveau van authenticiteit, met verbeteringen gameplay zoals meer dan 500 nieuwe last-minute spelmaker-animaties, een levendige sfeer in arena's, diepgaande franchise-modusaanpassingen en nieuwe manieren om HUT te spelen. Denk hierbij tevens aan de toevoeging van IIHF Women’s National Teams in HUT, waarmee de beste dames- en herenspelers ter wereld het in één opstelling tegen elkaar kunnen opnemen.

EA SPORTS heeft twee coveratleten voor NHL 23 onthuld, die een spannende nieuwe generatie hockeytalenten vertegenwoordigen: Annaheim Ducks-fenomeen Trevor Zegras en Sarah Nurse: prof-hockeyspeelster, lid van het Canadese nationale team en de eerste vrouw die de cover van EA SPORTS NHL siert.


In een historische primeur kunnen leden van het IIHF Women’s National Team nu naast heren spelen in een Hockey Ultimate Team (HUT)-opstelling, zodat spelers hun droomteam kunnen samenstellen met de beste spelers in de sport. Na hun introductie vorig jaar zullen nationale teams een prominente rol blijven spelen in NHL 23, omdat spelers uit het nationale team zowel basis- als meester-items naar HUT-evenementen zullen meenemen. Daarnaast kunnen spelers in HUT Rivals nu strijden in diverse nieuwe roulerende spelthema's. NHL 23 introduceert ook drie extra tiers met HUT Rivals Rewards op basis van overwinningen of win streaks.Voor het tweede jaar achtereen keert de EA SPORTS NHL-franchise terug naar de legendarische Frostbite-engine, waardoor het spel een geheel nieuw niveau van visueel realisme krijgt. NHL 23 heeft de meest authentieke in-game sfeer in de geschiedenis van de franchise, van opwindende nieuwe OT Winner-, Hat Trick- en Shootout-vieringen die je zullen hypen, tot ruige stadions met verbeterde niveaus van Crowd Awareness en Moment to Moment Reactions. Een hele nieuwe reeks Last Chance Puck Movement gameplay-animaties voegt nog meer spanning toe aan het spel, met meer dan 500 nieuwe Stumble Action-animaties, vrije-puckplays en verbeterde keeper-AI.


NHL 23 zal zich nog sterker positioneren als een best-in-class sociale ervaring met de introductie van cross-platform matchmaking, dat momenteel gepland staat voor november 2022. De lancering van cross-platform matchmaking op consoles van dezelfde generatie voor World of Chel en HUT zal wachtrijen verkorten en minder spelerspools creëren, zodat spelers meer opties krijgen om het tegen elkaar op te nemen. Meer informatie is hier te vinden.


De Franchise Mode keert terug naar NHL 23 met ongekende niveaus van competitie-aanpassing, wat het spel veel veelzijdiger maakt, inclusief aanpassingen aan het aantal teams, de gespeelde wedstrijden, divisies, conferences, playoff-rondes, maximale competitiesalarissen en nog veel meer.

EA SPORTS NHL blijft migratie van HUT-content aanbieden om een soepele ervaring voor spelers op console-generaties te garanderen. Na een update in november kunnen spelers die met NHL 23 beginnen op de PlayStation®4 of Xbox One hun HUT Team-waarde en -voortgang meenemen naar de volgende generatie van hun respectievelijke platforms, te weten de PlayStation®5 of Xbox Series X|S.


Bron: Persbericht


© Game4Me