top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

EA SPORTS kondigt FIFA 23 Team of the Year-kandidaten aan, inclusief De Bruyne en Courtois

EA SPORTS heeft de officiële lijst met kandidaten bekendgemaakt voor het Team of the Year (TOTY), inclusief Kevin de Bruyne en Thibaut Courtois. Op de lijst staan de beste spelers van 2022 en fans kunnen vanaf morgen (10 januari) beslissen wie van hen een plek verdienen in het TOTY XI.


De lijst bevat 100 verschillende voetballers, inclusief bekende namen zoals Ballon D’or-winnaars Luka Modrić, Karim Benzema en Lionel Messi, maar ook jonge sterren zoals Jude Bellingham, Bukayo Saka en Aurélien Tchouaméni. Ook spelers die zich tijdens de 2022 World Cup ontpopten tot sterren voor hun land zijn in de lijst te vinden. Denk aan de uitstekende Marokkaanse keeper Yassine Bounou en CVM Sofyan Amrabat.





Het stemmen begint op 10 januari om 17:00 uur CET en eindigt op dinsdag 17 januari om 8:59 uur CET. Spelers van FIFA 23 hebben dus voldoende tijd om na te denken over wie in hun TOTY-lijst moeten belanden. Het uiteindelijke TOTY wordt op donderdag 19 januari onthuld. Bovendien is er een sheet bijgevoegd (tot stand gekomen in samenwerking met Stats Perform) die gedetailleerde statistieken laat zien van de genomineerde spelers.


Bron: Persbericht


© Game4Me

e

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page