top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

EA Sports introduceert FIFA 22 met next-gen Hypermotion technology

EA introduceert vandaag EA SPORTS FIFA 22, met next-gen Hypermotion* technology die de meest realistische en immersieve gameplay-ervaring in het voetbal tot leven brengen, in elke wedstrijd en in elke modus voor next-gen consoles en Stadia. FIFA 22 zal wereldwijd verkrijgbaar zijn op 1 Oktober voor PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en Switch.


Aangedreven door HyperMotion, combineert FIFA 22 Advanced 11v11 Match Capture en Machine Learning Technology om de meest realistische, vloeiende en responsieve voetbalervaring voor next-gen consoles en Stadia, die de rauwe emotie, passie en het fysieke aspect van the World’s game tot uiting brengen.

HyperMotion technology maakt de integratie mogelijk van de allereerste motion capture van 22 professionele voetballers die op hoge intensiteit spelen. Daarnaast leert EA’s eigen machine learning algorithm van meer dan 8,7 miljoen frames van hoogstaande match capture, waardoor het nieuwe animaties in real time schrijft, waardoor het organische voetbalbewegingen creëert in verschillende interacties op het veld. Of het nu gaat om een schot, pass of voorzet, HyperMotion transformeert hoe spelers bewegen met en zonder bal.


FIFA22 biedt miljoenen fans overal ter wereld de kans om op een ongeëvenaarde manier interactie te hebben met de sport waar ze van houden,” zei Nick Wlodyka, GM EA SPORTS FIFA. “Elke speler ervaart FIFA op zijn eigen manier, maar de gameplay op het veld is een constante factor voor iedereen, dus zijn we zeer verheugd dat we een nieuwe innovatie op dit gebied kunnen aanbieden. HyperMotion brengt dat naar een nog hoger niveau op next-gen consoles en Stadia en verandert volledig hoe de game aanvoelt”.

De nieuwe game biedt ook nieuwe en innovatieve kenmerken op andere gameplay-facetten, en onze meest populaire modi waaronder Career Mode, VOLTA FOOTBALL, Pro Club en FIFA Ultimate Team. Fans kunnen meer consistentie en te onderscheiden persoonlijkheden tussen de doelpalen verwachten met een complete vernieuwing van het keeper-systeem, een volledig nieuwe Create a Club-ervaring in Career Mode, opnieuw geconfigureerde gameplay in VOLTA FOOTBALL, en de introductie van FIFA Ultimate Team Heroes, compleet nieuwe items die verhalen van cultspelers en publiekslievelingen vertegenwoordigen. Meer nieuws over alle innovaties in FIFA 22 zal gedurende de zomer volgen.Fans die de FIFA 22 Ultimate Edition voor 11 Augustus pre-orderen zullen een niet-verhandelbare FUT Heroes speler-item ontvangen vanaf 1 December. De Ultimate Edition bevat daarnaast tot 4 dagen Early Access, Dual Entitlement, FIFA-punten en meer. EA Play-leden kunnen nog meer uit FIFA 22 halen met early trial-access en maandelijkse in-game beloningen.


Bron: Persbericht


© Game4Me


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page