top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

EA SPORTS FIFA 22, met next-gen HyperMotion-technologie, komt vandaag wereldwijd uit

Vandaag viert EA de records brekende release van EA SPORTS FIFA 22, waarin spelers de revolutionaire next-gen HyperMotion-gameplay-technologie kunnen ervaren op PS5, Xbox Series X|S en Stadia. De game bevat innovaties in alle speltypen, waaronder VOLTA FOOTBALL-arcade-toernooien, geheel nieuwe FIFA Ultimate Team Heroes en veel meer. FIFA 22 is nu wereldwijd verkrijgbaar voor PS5, Xbox Series X|S, PC via Origin en Steam, Stadia, PS4 en Xbox One. Paris Saint-Germain-superster Kylian Mbappé staat voor het tweede jaar op rij op de cover.


Meer spelers dan ooit spelen de game in Early Access: meer dan 5,2 miljoen spelers wereldwijd ervaren de spanning van FIFA 22 al. Hierdoor zijn er al 131 miljoen wedstrijden gespeeld in alle speltypen en zijn er meer dan 4,6 miljoen selecties gecreëerd.

De meest authentieke voetbalgame-ervaring, aangedreven door HyperMotion-technologie FIFA 22 wordt aangedreven door HyperMotion-technologie op PS5, Xbox Series X|S en Stadia en combineert geavanceerde 11-tegen-11-wedstrijd motion-capture en eigen technologie voor machine-learning om spelers de meest realistische, vloeiende en best reagerende voetbalervaring te geven en de rauwe emotie, passie en fysieke kracht op het veld te ontgrendelen. HyperMotion-technologie maakt de integratie mogelijk van de eerste motion-capture ooit van 22 professionele voetballers die met een hoge intensiteit spelen. EA's eigen algoritme voor machine-learning leert van meer dan 8,7 miljoen frames van geavanceerde wedstrijd motion-capture en schrijft vervolgens nieuwe animaties in real-time om organische voetbalbewegingen te creëren voor een groot aantal interacties op het veld. Of het nu een schot, een pass of een voorzet is, HyperMotion-technologie transformeert hoe spelers met en zonder de bal bewegen.Een revolutionaire FIFA Ultimate Team-ervaring FIFA 22 bevat ook innovaties in het populaire speltype FIFA Ultimate Team (FUT) en vernieuwt hoe spelers tegen elkaar strijden in Division Rivals en FUT Champions door een meer toegankelijke manier te creëren om vaardigheden en voortgang tegen andere spelers te testen. Voor het eerst is in deze nieuwe game ook FUT Heroes te zien, waarin de meest gedenkwaardige voetballers te zien zijn die ooit de velden hebben betreden, waardoor fans de mogelijkheid hebben om de nostalgische momenten opnieuw te creëren waardoor die spelers in de FUT 22 Heroes-selectie zijn gekomen.


Een geheel vernieuwd Speltype Carrière geeft spelers meer manieren om hun voetbaldromen werkelijkheid te laten worden Spelerscarrière - Verdiep jezelf in de reis van je prof met een geüpdatete spelerontwikkelingssysteem, nieuwe in-game eigenschappen, de zogenaamde bonussen, die spelers kunnen activeren gebaseerd op wat er op het veld gebeurt, dynamisch gegenereerde wedstrijddoelstellingen, nieuwe manieren om je manager-beoordeling te verbeteren en nieuwe tussenscènes na de wedstrijd die reageren op wat er in de wedstrijd is gebeurd.


Managerscarrière - Creëer je eigen club en strijd tegen topclubs van over de hele wereld om te proberen de UEFA Champions League of CONMEBOL Libertadores te winnen. Ontwerp een eigen logo dat aansluit bij je visie, creëer een thuis- en uittenue waar iedereen in de competitie jaloers op zal zijn en ga dan naar de Stadionontwerper om je fans een thuishaven te geven om trots op te zijn.


Innovatie in alle speltypen

VOLTA FOOTBALL is terug met meer flair en nieuwe manieren waarmee fans hun stijl kunnen laten zien en zich verbonden kunnen voelen met hun team. Opnieuw ontworpen gameplay voor kleine teams belonen spelers voor hun vaardigheden met de bal en een nieuw seizoensvoortgangssysteem laat spelers XP verdienen voor alle beloningen in VOLTA FOOTBALL, welk speeltype ze ook spelen.


Met Profclubs kunnen spelers nieuwe aanpassingsmogelijkheden gebruiken om hun club te laten opvallen. Spelers kunnen ook een spelersontwikkelingssysteem ervaren waarmee de speler de controle heeft over de ontwikkeling van hun Virtuele prof. Dit systeem bevat een gestroomlijnde manier om sociaal te spelen waarmee het makkelijker dan ooit is om je volgende wedstrijd te vinden. In FIFA 22 kun je nu ook voor het allereerst met vrouwelijke voetbalprofs spelen.


Met meer dan 17.000 spelers in meer dan 700 teams in 100 stadions en meer dan 30 competities, is EA SPORTS FIFA 22 de enige plek waar je in iconische competities kunt spelen. De UEFA Champions League, UEFA Europa League, de gloednieuwe UEFA Europa Conference League, de Premier League, Bundesliga, LaLiga Santander, CONMEBOL Libertadores en CONMEBOL Sudamericana bieden spelers de meest levensechte ervaring.


Bron: Persbericht


© Game4Me


Comentarios


bottom of page