top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

EA SPORTS F1 22 lanceert binnenkort nieuwe update, inclusief speciale Ferrari Giallo Modena-livery

Codemasters en EA brengen binnenkort gratis Scuderia Ferrari-update uit in EA SPORTS F1 22 ter viering van de GP van Italië. De update voegt speciale, tijdelijk beschikbare Giallo Modena-items toe, inclusief een Ferrari-livery, uniformen voor coureurs en pit crew, en helmen en laarzen, die vandaag voorafgaand aan de FORMULA 1 PIRELLI GRAN PREMIO D’ITALIA 2022 zijn gelanceerd door Ferrari.


De items zijn vanaf 12 september voor alle spelers gratis beschikbaar in-game voor een hele maand. De update bevat ook het Shanghai International Circuit en een Zhou Guanyu weekly-event ter ere van het Chinese Midherfsfestival. EA SPORTS F1 22 is beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, en PC.

De livery is oorspronkelijk ontworpen als eerbetoon aan de Grand Prix van Italië. De livery roept Ferrari's trotse roots in het racen en passie op en bevat het nieuwe exclusieve logo dat eerder dit jaar door de Prancing Horse Company werd uitgebracht.


De update bevat ook nieuwe in-game uitbreidingen, zoals het Shanghai International Circuit. De track in China volgt Portimao op dat vorige maand werd toegevoegd aan de game.


Om het Chinese Midherftsfestival te vieren krijgen spelers de kans om deel te nemen aan een speciale challenge in het gratis weekly-event genaamd “A Bright Start to F1”. Spelers moeten Zhou Guanyu van Alfa Romeo zijn beste finish ooit bezorgen in de Formula 1 door zowel zijn jeugdheld Fernando Alonso als zijn teammaat Valtteri Bottas in te halen met nog zes laps te gaan. Spelers die tussen 12 en 15 september 7e of hoger eindigen in de Singapore Grand Prix spelen een customisable Kahaku Koi-livery vrij. Meer informatie over de challenge is maandag in de blog van F1 22 te vinden.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page