top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

EA SPORTS F1 22 komt met nieuwe sports-livery, driver rating-updates en thematische items

Codemasters en EA gaan verder met het leveren van speciale items en een authentieke sport-ervaring voor de spelers van EA SPORTS F1 22 op de PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, and PC. De game lanceert een sports-livery-update op 31 oktober gebaseerd op referenties van de Formula 1-teams. Alle teams, inclusief de nieuwe FIA Formula 1 Constructors' World Champions, Red Bull, hebben verschillende aanpassingen gekregen voor hun auto’s op het gebied van geometrie, bodywork, sponsors en kleur. Ook kleding, de hospitality-ruimte en de garage hebben aanpassingen gekregen. Bovendien bevat deze update ook de derde driver-rating-update en speciale items die zijn ontworpen om Halloween en de FORMULA 1 GRAN PREMIO DE LA CIUDAD DE MÉXICO 2022 te vieren.

Voorafgaand aan de Grand Prix zal F1h22 Día de Muertos (de dag van de doden) herdenken met exclusieve in-game-content die is geïnspireerd op de Mexicaanse feestdag. De thematische set is inclusief auto-livery, racepak, pet, helm en schoenen en is beschikbaar om vrij te spelen als VIP-content in Podium Pass Series 3 tot 7 december.


In het teken van Halloween is de speciale livery die geïnspireerd is op de Cheshire Cat van Alice in Wonderland voor een gelimiteerde tijd gratis beschikbaar in de game voor alle spelers*. De Grin-livery wordt verstuurd naar iedereen via een in-game-bericht en is beschikbaar tussen 31 oktober en 5 december. Bovendien kunnen fans de Wonderland Hearts-set kopen, inclusief een auto-livery, helm, pak en handschoenen in de Item Shop tussen 2 en 8 november. Deze set is geïnspireerd op de Queen of Hearts uit het Wonderland-verhaal.De studio heeft deze week ook de derde in-game Driver Ratings vrijgegeven die tot stand zijn gekomen samen met de Formula 1-experts David Croft, Alex Jacques, en Anthony Davidson. Dit weerspiegelt beter de individuele prestaties van de coureurs tot en met de FORMULA 1 HONDA JAPANESE GRAND PRIX 2022. Nicholas Latifi en Sergio Perez zijn de enige twee coureurs die hun algemene rating zagen stijgen. De complete update van de in-game F1 22 Driver Ratings zijn hier te zien.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page