top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

EA SPORTS F1 22 dit weekend gratis te spelen

Codemasters en EA kondigen het ‘Free Play’-weekend aan om de aankomende FORMULA 1 ARAMCO UNITED STATES GRAND PRIX 2022 te vieren. De geliefde McLaren-coureur Daniel Ricciardo is in de simulator gestapt om spelers een ‘How To’-guide te geven hoe ze het beste kunnen racen op de Circuit of the Americas. Daarnaast zijn er een aantal op de VS-geïnspireerde in-game-items die gratis beschikbaar zijn. Tijdens het weekend zal er ook een speciale prijsactie lopen voor degenen die het spel willen kopen.

Van 20 tot 24 oktober krijgen spelers wereldwijd de mogelijkheid om F1 22 gratis te spelen gedurende het Amerikaanse raceweekend. De game is gratis te spelen op PS4 en PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, en PC (Steam). Nieuwe spelers hebben ook de mogelijkheid om de game met korting aan te schaffen, waarbij alle in-game-progressie gedurende de gratis proefperiode overgedragen wordt.

Om huidige en nieuwe spelers te helpen, is de studio een samenwerking aangegaan met Daniel Ricciardo.


Samen met hem hebben ze een 'How To'-guide gemaakt met zijn beste tips, trucs en geheimen over hoe spelers het snelste rondje kunnen rijden op het circuit van Austin. Verteld vanuit zijn persoonlijke ervaring en met zijn charismatische persoonlijkheid, gaat Ricciardo dieper in op zijn technische kennis zoals rempunten, moeilijke bochten, passeren en DRS-zones en legt hij uit hoe dit circuit gedomineerd kan worden.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page