• Game4Me

EA SPORTS en Marvel Entertainment kondigen samenwerking aan

EA en Marvel Entertainment hebben vandaag een samenwerking aangekondigd om een nieuwe cast van FIFA Ultimate Team (FUT) Heroes te eren in EA SPORTS FIFA 23, opnieuw gecreëerd en geïnspireerd door Marvel Comics. Deze samenwerking tussen twee van de grootste entertainmentmerken ter wereld zal een aantal publiekslievelingen uit het voetbal in de game brengen en hun enorme cultheld-status vieren, samen met de artiesten van Marvel. Hun mooiste momenten voor club en land worden erkend, en elke FIFA World Cup FUT Hero zal een speciaal geïllustreerd FUT item ontvangen tijdens de lancering van de World Cup game mode, evenals basisversies van FUT Heroes die al beschikbaar zijn vanaf de lancering van FIFA 23.

De samenwerking zal daarnaast decoratieve items bevatten van de door Marvel geïnspireerde Heroes, waaronder tifos, shirtjes, ballen, en meer*. Fans kunnen ook een online Marvel Heroes stripboek bemachtigen, samen met door Marvel geschreven bio's en ook verschijnt er een gelimiteerde fysieke oplage, die op een later moment beschikbaar gemaakt zal worden. Meer informatie over zowel de in-game decoratie-items als het stripboek zal volgen voor de feestdagen.


Spelers die EA SPORTS FIFA 23 Ultimate Edition downloaden voor 21 augustus ontvangen tijdelijk een FIFA World Cup Hero Item, samen met een aantal andere in-game benefits.


Bron: Persbericht


© Game4Me