top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

EA SPORTS en Juventus Football Club kondigen exclusief partnerschap voor meerdere jaren aan

EA en Juventus, een van de grootste en meest succesvolle Italiaanse voetbalclubs ter wereld, kondigden vandaag een nieuwe partnerschap voor meerdere jaren aan, waardoor Juventus terugkeert naar EA SPORTS' beroemde voetbalvideogame met ingang van FIFA 23, dat 30 september uitkomt.


Met dit partnership wordt EA SPORTS de enige sport-videogame partner, met volledig authentieke in-game integratie van het Allianz Stadium, het stadion van Juventus, en de clublogo's en tenues. Beide partners kijken ernaar uit om samen te werken aan een aantal lifestyle- en culturele initiatieven die nieuwe mogelijkheden zullen bieden buiten het voetbal. Naast het partnerschap met de club, zal voormalig voetballer Claudio Marchisio als FUT Hero aanwezig zijn en zal huidige speler Dušan Vlahović als ambassadeur optreden voor FIFA 23.





Over Marchisio is bekend dat hij via de opleiding van Juventus is uitgegroeid tot een clublegende en publiekslieveling. Hij won meerdere Scudetto-titels en bevestigt die status nu met een Hero-item in-game in FIFA 23 Ultimate Team (FUT). FUT Heroes zijn een aantal van de meest gedenkwaardige spelers die ooit op het veld stonden, nu verpakt als nieuwe items in de game om de meest onvergetelijke momenten te vertegenwoordigen die ze zo geliefd hebben gemaakt bij het publiek. Vlahović wil bewijzen dat hij een van de beste jonge spitsen ter wereld is. In de afgelopen jaren heeft hij een ongelooflijk doelpuntensaldo opgebouwd. Hij is voor het eerst een ambassadeur, waarmee hij in de lijst van EA SPORTS met allerlei vooraanstaande spelers komt.


Bron: Persbericht


© Game4Me


bottom of page