• Game4Me

EA SPORTS brengt Ted Lasso en AFC Richmond naar FIFA 23

Vandaag kondigden EA en Warner Bros. Interactive Entertainment aan dat AFC Richmond naar EA SPORTS FIFA 23 komt, waardoor fans in meerdere speltypen, waaronder Carrière Modus, Aftrap, Online vriendschappelijke wedstrijden en Online Seizoenen, met hun favoriete club kunnen spelen. Ook zal een aantal AFC Richmond-items, zoals tenues, tifo's, manageritems en andere inhoud beschikbaar zijn om te ontgrendelen in FIFA Ultimate Team (FUT) en Profclubs, indien van toepassing.


De populaire Ted Lasso (gespeeld door Jason Sudeikis) zal in het speltype Carrière beschikbaar zijn als selecteerbare manager van AFC Richmond, zodat fans kunnen spelen als hun favoriete besnorde manager die de lakens uitdeelt bij AFC Richmond of welk ander team ze ook kiezen. Spelers kunnen ook hun eigen manager maken of een echte gelicentieerde manager selecteren om de controle over AFC Richmond over te nemen, of een speler maken en lid worden van het AFC Richmond-team in een competitie naar keuze.

Fans kunnen ook spelen met AFC Richmond als onderdeel van de ‘Rest van de Wereld’-competitie in Aftrap, Online vriendschappelijke wedstrijden en Online Seizoenen, waarbij Roy Kent, Jamie Tartt, Sam Obisanya en Dani Rojas allemaal hun opwachting maken in de selectie van de Greyhounds. Nelson Road, het iconische thuisstadion van AFC Richmond, heeft ook zijn weg gevonden naar FIFA 23.


EA SPORTS FIFA staat de afgelopen 30 jaar in de voorhoede van de voetbalcultuur. De samenwerking met het team van Warner Bros. Interactive Entertainment om AFC Richmond in de game tot leven te brengen, laat weer zien hoe EA SPORTS de grenzen tussen games, entertainment en de echte voetbalwereld blijft oprekken.


Gerelateerde content in FUT en Profclubs zal beschikbaar zijn via Doelstellingen, uitdagingen en beloningen, en is zo ontworpen dat de content vanaf de release voor alle spelers bereikbaar is. Dit omvat manageritems van Ted Lasso en Coach Beard, AFC Richmond-tenues en andere uiterlijk-items voor FUT-clubs en FUT-stadions, zoals badges, vlaggen en meer. Bovendien is Nelson Road Stadium toegevoegd aan Profclubs.


FIFA 23 is ontwikkeld door EA Vancouver en EA Romania en is op 30 september wereldwijd beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S, pc, Stadia, PS4 en Xbox One. Early Access voor FIFA 23 Ultimate Edition begint op 27 september 2022.


Bron: Persbericht


© Game4Me