top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

EA en Velan Studios onthullen Knockout City

Vandaag hebben EA en Velan Studios Knockout City onthuld, een team-based multiplayer game boordevol actie dat dodgeball verrijkt met techniek, diepgang en stijl om er een dodgeBRAWL van te maken! In Knockout City zijn intense gevechten een manier van leven, en moeten spelers alles leren over gooien, vangen, overspelen en ontwijken in een vrolijke maar bijzonder competitieve ervaring die ze continu zal verrassen.


Knockout City is vanaf 21 mei verkrijgbaar voor PC, PS4, Switch en Xbox One plus de PS5 en Xbox Series X|S via backwards compatibiliteit met verbeteringen op het gebied van graphics en prestaties. Het spel biedt tevens ondersteuning voor cross-play en cross-progression op alle systemen.

Of het nu om 3v3, 4v4 of free-for-all quick matches gaat in Street Play, competitieve ranked matches in League Play of een gehoste ervaring in een Private Match, het gevecht om rivaliserende Crews uit te schakelen kan talloze vormen aannemen. In Knockout City beginnen spelers elke match op een gelijk speelveld en moeten ze vertrouwen op techniek om de competitie te domineren. Een solide Crew maakt ook het verschil tussen straffen en gestraft worden. Het spel is eenvoudig aan te leren, maar oefening is cruciaal om je positionering, timing en teamwork onder de knie te krijgen voor dodgeBRAWL-heerschappij.


En als spelers de moves eenmaal onder de knie krijgen, willen ze natuurlijk worden gezien met hun eigen unieke look. Dankzij de robuuste aanpassingsmogelijkheden in Knockout City (variërend van uiterlijk, uitrusting, houding, lichaamstype en kapsel tot een aangepast zweefvliegtuig, KO-effecten en provocaties) kunnen spelers helemaal in stijl vechten. Het gaat niet alleen om de speler, maar ook om zijn Crew, en met maximaal 32 vrienden op platforms kunnen spelers hun Crew-naam, logo en banner aanpassen en zelfs een aangepast Crew-voertuig kiezen om zich rijdend in de strijd te storten.


Spelers in Noord-Amerika en Europa krijgen dit weekend de kans om het spel op de pc te spelen tijdens de eerste bèta, die dit weekend op 20-21 februari zal plaatsvinden op Origin en Steam.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page