• Game4Me

EA en KOEI TECMO onthullen Wild Hearts, een nieuwe jachtgame die wordt uitgebracht op 17 februari

Vandaag hebben EA en KOEI TECMO de game Wild Hearts officieel onthuld: een nieuw soort jachtspel met unieke crafting-mechanismen, dat op 17 februari 2023 wordt uitgebracht voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC via Origin, Steam en de Epic Game Store. Wild Hearts wordt gepubliceerd onder het EA Originals-label en is ontwikkeld door Omega Force, het team achter de populaire Warriors-serie. Wild Hearts neemt spelers mee op een episch avontuur in een fantasy-versie van het feodale Japan, waar spelers vechten tegen gigantische natuurbeesten genaamd Kemono met behulp van Karakuri: geavanceerde mechanismen gemaakt van een verloren, oude technologie.
Wild Hearts speelt zich af in Azuma, een fantasy-landschap dat is geïnspireerd op het feodale Japan en dat nu wordt geteisterd door de ooit vreedzame Kemono, die hun omgeving veranderen ten koste van het leven van de burgers. De Kemono variëren van door planten bezielde eekhoorns tot het enorme wilde Kingtusk-zwijn. Na een vreselijke strijd met de winterwolf Deathstalker worden spelers de drager van een levensverlengende technologie. Daarbij worden ze gedwongen om het evenwicht in de regio te herstellen.


In Wild Hearts reizen spelers door Azuma als eenzame wolf of vormen ze roedels met maximaal twee vrienden dankzij de coöp- en crossplay-features van het spel op alle platformen. Spelers kunnen hun gevechtsplannen uitbreiden en speciale missies aannemen, terwijl ze in roedels jagen, zich aansluiten bij andere jagers in de wereld of het alleen tegen Kemono opnemen. De game bevat voice-overs in het Engels, Japans, Frans, Italiaans, Duits en Spaans.


Bron: Persbericht

© Game4Me