top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

EA en Hazelight kondigen aan dat It Takes Two op 26 maart 2021 verschijnt voor consoles en PC

Vandaag onthulden EA en Hazelight Studios officieel dat It Takes Two, een grensverleggend platformavontuur dat puur gemaakt is als co-op-ervaring, op 26 maart 2021 uitkomt voor consoles en PC. It Takes Two, ontwikkeld door Hazelight, de met een BAFTA bekroonde studio achter Brothers: A Tale of Two Sons en A Way Out. De game bevat unieke, gevarieerde gameplay en een emotioneel verhaal, verweven tot een fantastische reis, en volgt het kibbelende koppel Cody en May terwijl ze leren hun onenigheden te overwinnen en als één geheel samen te werken. It Takes Two voert spelers mee op een wilde en wonderlijke reis, waarbij maar één ding zeker is: samen zijn we sterker.

Beleef een gloednieuwe, knotsgekke reis in It Takes Two, een spannend platformavontuur dat uitsluitend voor co-op is gebouwd. Kruip in de huid van Cody en May, twee mensen die veranderd zijn in poppen door een toverspreuk, die samen gevangen zitten in een fantastische, onvoorspelbare wereld en met tegenzin worden uitgedaagd om hun afbrokkelende relatie te redden. In It Takes Two werken spelers samen om een enorme variëteit aan vrolijke, onverwachte uitdagingen te voltooien. In elk level ontdek je unieke en verbonden vaardigheden voor je personages, tal van onverwachte obstakels en hilarische momenten, en zul je je een weg moeten banen door een unieke, metaforische gameplay-ervaring.


Om de game in co-op te spelen, kun je Friend's Pass gebruiken om een vriend uit te nodigen om gratis mee te doen. Jullie komen steeds veranderende uitdagingen tegen die alleen samen voltooid kunnen worden. Er is steeds weer een nieuwe belachelijke uitdaging om te overwinnen, van losgeslagen stofzuigers tot gladde liefdesgoeroes, van gangstereekhoorns tot magische sneeuwbollen: je verveelt je geen moment. Of je nu de lokale of online co-op speelt, je kunt op allerlei manieren samenwerken om een niet te stoppen duo te worden.


It Takes Two is nu beschikbaar voor pre-order en ligt op 26 maart 2021 in (digitale) winkels. De game wordt gelanceerd voor PC, PS4 en Xbox One. voor € 39,99.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page