top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Duisternis valt. Sta op! Marvel's Midnight Suns lanceert wereldwijd in maart 2022 van Firaxis Games

2K en Marvel Entertainment kondigen vandaag Marvel's Midnight Suns aan, een nieuwe tactische RPG die zich afspeelt in de duistere kant van het Marvel Universum en spelers oog in oog brengt met bovennatuurlijke krachten terwijl ze samenwerken met en leven tussen de Midnight Suns, de laatste verdedigingslinie van de aarde tegen de onderwereld. Marvel's Midnight Suns staat momenteel gepland voor lancering in maart 2022, en zal beschikbaar zijn op PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en Switch

.

Door een verwrongen huwelijk tussen magie en wetenschap heeft de snode kracht die bekend staat als Hydra, Lilith, de moeder van demonen, na eeuwen van sluimering weer tot leven gewekt. Lilith zal voor niets stoppen om een oude profetie te vervullen en haar kwaadaardige meester, Chthon, op te roepen. De Avengers staan aan de rand van de afgrond en proberen wanhopig vuur met hellevuur te bestrijden door de hulp in te roepen van de Midnight Suns - Nico Minoru, Blade, Magik, en Ghost Rider - jonge helden met krachten diep geworteld in het bovennatuurlijke, gevormd om de profetie die Lilith wil vervullen te voorkomen. Samen doen ze een oude krijger herrijzen - de Jager, Liliths verlaten kind en de enige held die haar ooit heeft verslagen.



Tijdens de aankondiging van vandaag op gamescom: Opening Night Live, presenteerde 2K een verbluffende cinematografische trailer met de dramatische wederopstanding van de Jager - de eerste aanpasbare originele held in het Marvel Universum. Marvel's Midnight Suns is ontwikkeld door Firaxis Games, de legendarische studio achter de wereldberoemde Civilization- en XCOM-franchises, en bevat een iconische verzameling helden uit The Avengers, X-Men, Runaways en meer. De game belooft tactische gevechten met een Super Hero-flair, vriendschappen die de game zullen beïnvloeden en een onvergetelijk avontuur dat de donkere kant van Marvel laat zien.



Volgende week onthullen 2K en Firaxis Games de wereldpremière van de gameplay voor Marvel's Midnight Suns, waarin een nieuw meeslepend en diep aanpasbaar tactisch gevechtssysteem wordt getoond waarin spelers hun team van helden samenstellen, het slagveld inschatten en verwoestende iconische aanvallen uitvoeren tegen de krachten van de duisternis. Kijkers kunnen op woensdag 1 september om 11.30 uur kijken op www.midnightsuns.com.

bottom of page