top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Duik in de wereld van motion capture in deze nieuwe dev diary voor Little Hope

Little Hope is een filmische horrorgame waarin je alleen of met vrienden kunt spelen en waarbij de keuzes die je maakt bepaalt hoe het verhaal zich ontwikkeld en hoe het afloopt met de personages. Om de ervaring van spelers in dit horroravontuur te versterken, is motion capture cruciaal om een filmische look en feel te creëren en tegelijkertijd diepte aan het verhaal toe te voegen.


Neem een exclusieve kijkje in Pinewood Studios, waar een deel van de motion capture voor Little Hope is opgenomen. Maak kennis met dit fascinerende technologische proces waarin bewegingen van acteurs met de hoogste nauwkeurigheid digitaal worden vastgelegd om de meest meeslepende horrorervaring in de game te creëren. Leer hoe het kiezen van de juiste acteurs cruciaal is en hoe ze al hun training en verbeeldingskracht moeten gebruiken om authentieke emoties over te brengen zonder gedetailleerde sets.

In dit eerste deel van de dev diary legt de cast uit hoe acteren in motion capture voor een game als Little Hope verschilt van conventioneel acteren.


The Dark Pictures Anthology: Little Hope is vanaf 30 oktober verkrijgbaar voor PC, PS4 en Xbox One.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comentários


bottom of page