top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Duik in de Gun Run-modus van Apex Legends met het Beast of Prey Collection Event

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag het Beast of Prey Collection Event van Apex Legends uit de doeken gedaan. Het in-game evenement is beschikbaar van 20 september tot 4 oktober. De gloednieuwe, tijdelijke Gun Run-modus is het hoogtepunt. Hierin moeten spelers laten zien hoe goed ze met het unieke wapenarsenaal van Apex Legends kunnen omgaan. Verder worden er nieuwe uitdagingen, exclusieve cosmetische items en nog veel meer toegevoegd.

Voor een gedetailleerd overzicht van alle nieuwe content die spelers kunnen verwachten, kijk hieronder en in het blogbericht hier:

  • Gloednieuwe, tijdelijke Gun Run-modus - Ga de confrontatie aan in een snel, explosief gevecht tegen drie andere squads. Dood tegenstanders om op een ladder met 25 wapens te klimmen. Gun Run introduceert de originele “Skull Town” van King’s Canyon en “Fragment East“ van World’s Edge.

  • Exclusieve cosmetische items - Verzamel 24 exclusieve cosmetische items, waaronder Legendary-skins voor Horizon, Lifeline, Loba, Fuse, Pathfinder, Octane en Rampart. Speel ze allemaal vrij en ontvang Loba's Heirloom: de “Garra de Alanza.”

  • Beloningen-tracker - Voltooi uitdagingen om beloningen te ontgrendelen.

Apex Legends: Hunted is nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via Origin en Steam.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page