top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Driver Rating Max Verstappen stijgt naar 96 in nieuwe game-update EA SPORTS F1 22

Codemasters en EA voegen wederom speciale items toe aan EA SPORTS F1 22, waaronder de nieuwe McLaren Racing-livery die is ontworpen om te gebruiken tijdens de Grands Prix van Singapore en Japan. Deze speciale Future Mode-livery is gratis voor alle spelers en beschikbaar vanaf 11 oktober als onderdeel van een downloadbaar pakket in de Podium Pass Series 3*. Deze vervangt in-game de standaard McLaren Racing-livery gedurende een maand.


Future Mode is geïnspireerd door de futuristische, vernieuwende landschappen van Singapore en Japan. De visuele 3D-stijl kenmerkt zich door een helder, gevarieerd palet aan neonkleuren en ondanks dat de livery slechts tijdelijk wordt gebruikt, kunnen spelers de McLaren-livery gratis permanent downloaden en deze gebruiken in de game. De nieuwe livery wordt ook gebruikt door het McLaren Shadow Team in de F1® Esports Series, van 12 oktober tot 14 oktober.


Om de authenticiteit van F1 22 te blijven waarborgen is er ook een nieuwe Driver Ratings-update live gegaan. Deze is met behulp van de Formula 1-experts David Croft, Alex Jacques en Anthony Davidson ontwikkeld. De vernieuwde ratings weerspiegelen de individuele prestaties van de coureurs tijdens het seizoen tot aan de FORMULA 1 PIRELLI GRAN PREMIO D’ITALIA 2022. Zo heeft de overall rating van Max Verstappen een boost gekregen door zijn dominante prestaties van afgelopen races. Hij loopt twee punten uit op zijn directe rivaal. De uitstekende prestaties van Zhou Guanyu zijn tevens niet onopgemerkt gebleven: zijn rating is nu maar liefst acht punten hoger dan op de dag van release.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page