top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

DreamWorks Spirit Lucky’s Grote Avontuur verschijnt in de zomer van 2021 voor consoles en PC

Bandai Namco Entertainment Europe, Outright Games, Universal Games en Digital Platforms zijn verheugd om de aanstaande release van DreamWorks Spirit Lucky’s Grote Avontuur te onthullen, de allereerste videogame die zich afspeelt in de avontuurlijke wereld van DreamWorks Animation's bekroonde Spirit-franchise. De nieuwe videogame wordt in de zomer van 2021 uitgebracht op PC, PS4, Switch en Xbox One.

Geïnspireerd door de komende DreamWorks Animation-speelfilm, Spirit Ongetemd, biedt deze nieuwe open-world actie-avonturengame spelers de kans om op een wild avontuur te gaan en de wonderen van de frontier te ontdekken met Lucky en haar geliefde wilde mustang, Spirit. Dit originele verhaal viert thema's als avontuur, vriendschap en de speciale band tussen een meisje en haar paard, terwijl Lucky samenwerkt met beste vrienden, Abigail en Pru, om aan een leuke zoektocht naar verborgen schatten in Miradero te beginnen.


BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN HET SPEL:

  • SPEEL ALS LUCKY - Speel een nieuw avontuur met je onverschrokken beste vrienden Abigail en Pru.

  • VERBIND MET SPIRIT - Help Lucky's trouwe mustang om sterker te worden en naar nieuwe regio's te rijden.

  • BERIJD DE FRONTIER - Verken een wild, open landschap vol verzamelbare objecten.

  • TOON JE STIJL - Geef Lucky een nieuwe look met outfits en accessoires die je tijdens het spel hebt verzameld.

  • LEEF HET LEVEN - Red dieren die in gevaar zijn, help de stedelingen, doe mee aan paardenraces, maak foto's en meer!


De Spirit-franchise behaalde enorm veel succes met de Netflix-serie Spirit Samen Vrij, uitgebracht als acht volledige seizoenen en verschillende specials. De serie heeft veel lovende kritieken ontvangen, waaronder een 2019 Emmy Award voor Outstanding Individual Achievement in Animation, en geldt als de beste Netflix-serie voor meisjes van 2-5 en 6-11. De DreamWorks Spirit-speelgoedlijn is ook een bestseller en werd in 2018 genomineerd voor een Toy of the Year Award en in 2019 voor Doll of the Year. De Spirit-franchise gaat verder met de release van de nieuwe DreamWorks Animation-speelfilm, Spirit Ongetemd, op 4 juni 2021, waarbij nog meer fans worden uitgenodigd om mee te doen aan de avonturen in Miradero.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page