• Game4Me

Dragon Ball Games Battle Hour 2022 wordt gehouden op 19 en 20 februari 2022

Bandai Namco Europe heeft vandaag aangekondigd dat Dragon Ball Games Battle Hour 2022, een online evenement dat wereldwijd live wordt uitgezonden (bepaalde landen en regio's uitgesloten), zal plaatsvinden op 19 en 20 februari, 2022, met de steun van Shuesia. en Toei Animation.. Het evenement zal worden gehouden tijdens deze twee slots in Europa (CET):

  • Zaterdag 19 februari 2022 van 1:00 tot 6:00 uur.

  • Zaterdag 19 februari 2022 van 18:00 tot 2:00 uur op zondag 20 februari 2022


Na een eerste succesvolle editie die in februari 2021 werd gehouden, zal Dragon Ball Games Battle Hour dit jaar bol staan van nog meer nieuws over het beste wat deDragon Ball-franchise te bieden heeft, van manga tot animatie of van videogames tot actiefiguren.


Tijdens het evenement zullen er verschillende competities en showwedstrijden plaatsvinden. Voor Dragon Ball FighterZ zal het "Wereldkampioenschap" worden gehouden om de nummer 1 speler van de wereld te bepalen onder de winnaars van de "Regionale finales," een toernooi met de hoogst gerangschikte spelers uit Europa, Japan en Noord-Amerika. Voor Dragon Ball Super Card Game zal er een droomwedstrijd zijn tussen de winnaar van het Wereldkampioenschap 2021 en de winnaar van het vorige DRAGON BALL Games Battle Hour. Wat betreft Dragon Ball Legends, zal er weer een speciaal programma worden afgeleverd. Een speciaal Super Dragon Ball Heroes-evenement zal zes spelers uit Japan tegen elkaar laten strijden, verdeeld in twee teams voor drie tegen drie gevechten.

Er zullen ook verschillende initiatieven zijn in de "Online Arena" van het evenement. Een quiztoernooi met meerkeuzevragen gebaseerd op Dragon Ball Z Dokan Battle en Dragon Ball Legends , georganiseerd door het ontwikkelingsteam. Een "DBXV2 Super Fashion Show" zal op zestien fashion leaders in Dragon Ball Xenoverse 2 hun werk laten zien.Samen met deze evenementen kunnen mensen meer informatie vinden over verschillende Dragon Ball-projecten. Zo zal er de laatste informatie te zien zijn over Dragon Ball Super: Super Hero de aankomende film waar Akira Toriyama volledig aan meewerkt. Dragon Ball: The Breakers zal ook deel uitmaken van het evenement met de producer van het spel die zal spelen en wat uitleg zal geven over de recent aangekondigde titel. "Dokkan DATA 2022" zal een programma zijn dat terugblikt op de zeven jaar sinds de lancering van Dragon Ball Z Dokkan Battla en wat gegevens zal delen over hoe spelers het spel hebben gespeeld en de geschiedenis ervan.


Bron: Persbericht


© Game4Me