top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Doraemon Story of Seasons is nu verkrijgbaar voor PS4

Doraemon Story of Seasonsis vandaag officieel gelanceerd voor PlayStation 4. De game is ook beschikbaar op Nintendo Switch en PC. Bovendien is er vandaag ook een nieuwe gratis update beschikbaar voor Doraemon Story of Seasons op alle platformen, met daarin nieuwe meubels, extra geheime gadgets en meer om de gamplay-ervaring voor alle spelers te verrijken.


Doraemon Story of Seasons is in samenwerking ontwikkeld door Marvelous Inc., Brownies en Bandai Namco Entertainment en bevat het populaire personage Doraemon. Deze katachtige robot uit de 22ste eeuw moet spelers helpen bij het spelen van de rol van de jonge hoofdrolspeler van het spel, Nobita Nobi, om een bloeiende boerderij te cultiveren en te ondersteunen. Spelers kunnen genieten van traditionele Story of Seasons-activiteiten, zoals het verbouwen van gewassen, het uitbouwen van hun boerderij, het verkennen van de buurt, het jagen op insecten en nog veel meer.


Nobita en andere bekende gezichten uit de Doraemon-franchise zullen ook deelnemen aan een hartverwarmende reis door de oorspronkelijke stad van Doraemon. Spelers zullen de stad ontwikkelen - samen met hun eigen boerderij - terwijl ze in interactie treden en banden vormen met andere bewoners van de stad. De geheime gadgets van Doraemon zullen ook te zien zijn in Doraemon Story of Seasons.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page