top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

DOOM 3 VR Edition is vanaf nu beschikbaar

DOOM 3: VR Edition is vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation VR. DOOM 3: VR Edition is ontwikkeld door Archiact in samenwerking met id Software en transformeert de actie-horrorshooter in een supersnelle VR-ervaring.

Complete en verbeterde DOOM 3-ervaring

Met zowel DOOM 3 als diens uitbreidingen – Resurrection of Evil en The Lost Mission – herwerkt DOOM 3: VR Edition id Software’s horror-action classic voor de PSVR-technologie. Vind de waarheid achter de duistere experimenten van de UAC en vecht tegen demonische wezens in angstaanjagende omgevingen. Hanteer een arsenaal aan iconische wapens met nieuwe textures, shaders en geluidseffecten, terwijl je probeert te overleven tegen de krachten uit de hel. Dat allemaal verspreid over meer dan 15 uur aan bloedstollende actie.


Verfijnd voor VR

Dompel jezelf dieper onder in de terreur dankzij geheel nieuwe verbeteringen voor virtual reality. Zo is er head tracking om door hoeken te kijken, hengelschoten met je zaklamp-gemonteerde wapens, 180-graden quick-turn-functionaliteit om sluipende demonen te snel af te zijn en een display op je pols om je gezondheid, bepantsering en munitie bij te houden.


AIM Controller-ondersteuning

Neem het krachtige, demonen-mollende wapenarsenaal in eigen handen met volledige AIM-controllerondersteuning. Gebruik de precisie van de AIM-controller om de perfecte headshot te maken, controleer eenvoudig hoeken of schiet blindelings vanuit dekking en ontwijk aanvallen zonder je vinger van de trekker te halen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page