top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Domineer het strijdveld met de vaardigheden van Catalyst in Apex Legends: Eclipse

Vanaf 1 november maakt Catalyst, de nieuwste defensieve Legend, haar debuut in de Apex Games met een opmerkelijke - bijna magische - controle over ferrofluïdum. Ze is zowel angstaanjagend als betoverend, en ze is vastbesloten om haar thuisplaneet Cleo te verdedigen.

Catalyst is de 23ste Legend en haar vaardigheden hebben een betoverend effect op tegenstanders:

  • Passive: Barricade - Met haar vermogen om ferrofluïdum te manipuleren, kan Catalyst paden blokkeren en deuren versterken. Hierdoor heeft ze tijd om te hergroeperen en het tij te keren.

  • Tactical: Piercing Spikes - Catalyst kan met ferrofluïdum spijkers vormen en neerleggen als er vijanden in de buurt zijn, terwijl ze zelf immuun blijft voor vijandelijke spijkers.

  • Ultimate: Dark Veil - Vertraag bewegingen van naderende vijanden en blokkeer hun zicht met Dark Veil, de Ultimate van Catalyst. Hiermee werpt ze een muur van ferrofluïdum op die vijanden vertraagt en deels verblindt. Spelers kunnen deze barrières gebruiken om het strijdveld te verdelen of hun team op een veilige plek opnieuw tot leven te laten komen.

Apex Legends: Eclipse is vanaf 1 november beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via Origin en Steam.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page