• Game4Me

Disney+ lanceert op 15 september in acht Europese landen

De Walt Disney Company kondigt 15 september aan als lanceringsdatum voor Disney+ in acht landen in West- en Noord-Europa. De streamingdienst wordt gelanceerd in Portugal, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland, IJsland, België en Luxemburg op 15 september. De abonnementsprijs voor de Belgische markt is ook bekendgemaakt en bedraagt €6.99 per maand of €69.99 voor een jaarabonnement.


Disney+ biedt jong en oud een nieuwe manier om te genieten van de ongeëvenaarde content van haar iconische entertainmentmerken, waaronder Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic, maar ook een exclusieve en unieke programmatie van speelfilms, series, documentaires en short-form content die exclusief voor de dienst werden gemaakt.

Bij de lancering krijgen abonnees toegang tot de felbejubelde serie 'The Mandalorian’ van executive producer en schrijver Jon Favreau; ‘High School Musical: The Musical: The Series’, een creatieve, moderne kijk op de populaire franchise compleet met metareferenties, een frisse documentairestijl en een soundtrack die zowel negen nieuwe nummers bevat als een eerbetoon aan de fanfavorieten uit de klassieke film en ‘The World According To Jeff Goldblum’, die de wonderlijke en vaak verbazingwekkende wereld van alledaagse objecten in beeld brengt. Daarnaast kunnen abonnees zich ook verheugen op ‘Encore!’, geproduceerd door Kristen Bell; ‘Diary of A Future President’ van bedenker en executive producer Ilana Peña (‘Crazy Ex-Girlfriend’) en executive producer Gina Rodriguez (‘Jane the Virgin’) en ‘The Imagineering Story’, over de eclectische groep buitengewone creatievelingen die de Disney Parks tot leven brachten, en nog vele andere geweldige shows.


Bron: Persbericht


© Game4Me

© Game4Me 2020

Info@Game4Me.be - België

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now