top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Diablo IV-ontwikkelaars vertellen over het verhaal in nieuwste Inside the Game-video

De ontwikkelaars van Diablo IV komen terug in de nieuwste serie Inside the Video om alles over het verhaal te bespreken! Game director Joe Shely, associate writer Eden Trujillo, senior manager of lore Sean Copeland en hoofdschrijver Matt Burns zijn samengekomen om spelers te vertellen hoe het verhaal tussen Lilith en Inarius het donkerste is dat ooit in een Diablo-game is verteld.

Hoogtepunten van de nieuwe reeks

  • Het verhaal van Diablo IV speelt zich 50 jaar na de gebeurtenissen van Diablo III af en presenteert een nieuwe Hel voor zowel veteranen als nieuwkomers om demonen af te slachten.

  • Spelers beginnen hun reis als zwerver in de Fractured Peaks-zone, voordat ze worden meegetrokken in de monumentale gebeurtenissen die de wereld van Sanctuary op zijn grondvesten doet schudden. Dankzij de uitgebreide personage-aanpassingen kunnen spelers de fantasie creëren die ze willen naarmate ze vorderen in het verhaal.

  • Wat overblijft van de mensheid zit gevangen tussen deze eeuwige strijd tussen de High Heavens en de Burning Hells, en de laatste van de geheime orde van geleerden en magiërs die bekend staan als de Horadrim hebben als doel je geest tegen de duistere krachten van Lilith op te zetten.

  • Maak kennis met de personages die Sanctuary bevolken, met de bekende Horadrim, Lorath, een nieuwe Horadrim en geleerde, Donan, de jonge avonturier, Neyrelle, en Prava, een ander nieuw personage dat de Kathedraal van het Licht leidt, een militaristische factie die verbonden is met het volgen van Inarius, die je de bevelende wegen van het Licht hoopt te tonen.

  • Het verhaal ontvouwt zich tijdens uiterst tragische en apocalyptische gebeurtenissen binnen Sanctuary, waarbij het verhaal van Lilith en Inarius het donkerste is dat we ooit in de serie hebben verteld.

Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page