top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Destiny 2 kondigt samenwerking met The Witcher aan

Bungie heeft vandaag de nieuwste in-game-samenwerking met CD PROJEKT RED onthuld. Binnenkort kunnen spelers zich in Destiny 2 transformeren naar monsterjagers met behulp van nieuwe cosmetische items die geïnspireerd zijn op Geralt of Rivia uit de populaire reeks The Witcher. De samenwerking bevat armor-ornaments, een Ghost shell, Sparrow, ship, emote en finisher. De samenwerking verschijnt samen met de start van Season of the Wish op 28 november.






Black Friday in de Bungie Store Vanaf 24 november start de grootste uitverkoop van het jaar in de Bungie Store en worden beperkte hoeveelheden Bungie Rewards opnieuw gelanceerd. Deelnemers aan de uitverkoop ontvangen bij elke aankoop een gratis Darkstar-embleem. Tijdens de uitverkoop geldt voor alle bestellingen in de EU een gereduceerde verzendprijs van € 7,-. De uitverkoop eindigt op 1 december om 05:59 uur lokale tijd. Bovendien is het nieuwe Wishing Well-embleem verkrijgbaar bij aankopen op 24 november en later tijdens Season of the Wish.


Voor spelers die hun Destiny 2-collectie willen uitbreiden, zijn tussen 21-28 november Lightfall en andere DLC-pakketten voor PlayStation, Xbox en Steam tot wel 67% in prijs verlaagd.

Season of the Wish is het laatste seizoen voor de lancering van The Final Shape. Spelers kunnen het vanaf 28 november opnemen tegen de Witness voor een epische afsluiting van de Light and Darkness-saga.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page