top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Derde update voor Train Life: A Railway Simulator nu verkrijgbaar

De derde update voor de spoorwegsimulatie Train Life: A Railway Simulator is gearriveerd. Acht maanden nadat de game in vroegtijdige toegang verscheen, voegt Simteract studio met deze update nu meer content en nieuwe functies toe. Dit in aanloop naar de lancering van de volledige game die is gepland voor juli 2022 op PC en kort daarna op consoles.

De update brengt een nieuwe locomotief naar het station: de Newag Griffin. Deze serie voertuigen, die zowel passagiers als goederen verplaatst met een snelheid van 200 km/u, werd voor het eerst in 2012 in Polen geproduceerd. De update levert ook nieuwe mogelijkheden om de locomotieven in Train Life aan te passen. Zo kunnen spelers nu de buitenkant ervan in bedrijfskleuren schilderen en verschillende decoratieve items toevoegen aan de cabine van de machinist (beeldjes van Europese monumenten, bobble heads, planten, enz.).
Er valt voor passagiers die graag naar buiten kijken nu ook meer te zien in Train Life. Er is namelijk een nieuwe regio bijgekomen: de Alpen. Treinen die deze regio aandoen rijden langs besneeuwde bergen en andere prachtige natuur. Om de game nog realistischer en meeslepender te maken, heeft de game nu ook wisselende weersomstandigheden gekregen. Dus houd rekening met het weer als je je vracht en passagiers veilig wilt vervoeren!

Train Life: A Railway Simulator geeft je de leiding over je eigen spoorbedrijf. Voor het eerst in een game van dit type, moet je je eigen bedrijf ontwikkelen en tegelijkertijd jezelf als treinmachinist ontwikkelen. Vanuit de management-interface kun je personeel aannemen, nieuwe treinen kopen en contracten tekenen. Vanuit de cabine van de machinist beheer je de snelheid van de trein, moet je bevestigen dat de wissels goed staan en indien noodzakelijk de noodrem activeren. NACON en Simteract hebben de focus gelegd op realistische treinmodellen en zowel vermakelijke als authentieke management-gameplay. Tijdens de Vroegtijdige Toegang-periode wordt regelmatig nieuwe content toegevoegd.


Bron: Persbericht


© Game4Me

コメント


bottom of page