top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Derde DLC voor Far Cry 6, Joseph: Collapse, nu verkrijgbaar

Joseph: Collapse, de derde en laatste DLC die voor Far Cry 6 uitgebracht wordt als onderdeel van de Season Pass, is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia en Windows pc. Spelers moeten in het bezit zijn van Far Cry 6 om toegang te krijgen tot Joseph: Collapse.

Spelers kruipen in de huid van Joseph Seed, de iconische schurk uit Far Cry 5, in een verwrongen versie van Hope County, Montana voor een gloednieuwe ervaring geïnspireerd op het roguelite-genre. Een combinatie van intense actie en verhalen biedt spelers een unieke kans om de wereld te bekijken vanuit het gemartelde en gekwelde brein van Joseph. Neem het op tegen zijn voormalige volgelingen na het instorten van zijn sekte, confronteer zijn familieleden en vecht om zijn innerlijke demonen in bedwang te houden.

Eerder uitgekomen DLC’s zijn Vaas: Insanity en Pagan: Control, beide een mix van actie en storytelling, welke een unieke kans bieden om het verleden, de persoonlijke demonen en de beweegredenen van Far Cry 3-icoon Vaas en Far Cry 4-schurk Pagan Min beter te begrijpen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page