top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Deluxe Edition en Pre-Order Bonus voor Monster Truck Championship

NACON en TEYON onthullen de deluxe edition en pre-order-bonus voor Monster Truck Championship. Deze eerste monster truck-simulatie verschijnt op 15 oktober 2020 voor PC, PS4, Xbox One en Switch. Elke speler die de game pre-ordert ontvangt het Patriot Pack, met daarin de Sergeant Chaos-wagenkleuren en het Patriot-truckmodel.


Fans kunnen ook een deluxe versie kopen, getiteld de Rebel Hunter Edition. Deze bevat speciale wagenkleuren, een exclusief stadion en drie truckmodellen: Magnum, Victory en Frantic.
In Monster Truck Championship kun je achter het stuur kruipen van 16 voertuigen om deel te nemen aan vijf soorten evenementen. Deze kampioenschappen laten je deelnemen op 25 locaties, zowel stadions als circuits, in de Verenigde Staten. Monster Truck Championship is gericht op een realistische ervaring in plaats van een arcadestijl en laat spelers deelnemen aan spectaculaire races waarbij ze de unieke physics van de voertuigen kunnen gebruiken om ongelooflijke moves uit te voeren – zowel op de grond als in de lucht. Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page