top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Deep Stone Crypt Raid in Destiny 2 is door meer dan 250.000 mensen voltooid

Destiny 2-spelers hebben alles op alles gezet om als eerste de Deep Stone Crypt te voltooien. Uiteindelijk werd de raid binnen tien dagen door meer dan 250.000 mensen voltooid, maar Luminous was de eerste clan ter wereld die de raid wist te overwinnen! Alle Guardians die de raid voor 18:00 uur op 1 december wisten te voltooien, hebben de mogelijkheid het Bungie Rewards Deep Stone Crypt Raid Jacket aan te schaffen.


De raids in Destiny 2 vergen samenwerking en inzet. Zeskoppige teams gaan de uitdagingen aan voor glorieuze rewards zoals de Eyes of Tomorrow (Exotic Rocket Launcher), nieuwe legendaries, armor, en meer.
Fun fact: Meer dan 979.680 Guardians hebben The Lament vrijgespeeld sinds de quest live ging. Destiny 2 is ook genomineerd voor twee categorieën bij The Game Awards 2020:

  • Best Ongoing Game: Een prijs voor uitstekend development van ongoing content die de spelervaring over een langere periode laat evolueren.

  • Best Community Support: Een prijs voor uitstekende community support en transparantie richting de spelers. Zowel op sociale media als via game-updates en -patches.

Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page