top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Deep Silver & Volition kondigen Saints Row aan

Deep Silver en Volition maken vandaag met veel plezier bekend dat Saints Row, een volledige reboot van de populaire serie, op 25 februari 2022 wereldwijd zal verschijnen. Vanaf die dag kun al je guilty pleasures uitleven in een levensgrote, criminele wereld, om op je eigen manier een misdaadbaas en worden en de stad te veroveren. Tijd op de boel eens stevig op stelten te zetten!

Het langverwachte Saints Row werd onthuld tijdens gamescoms Opening Night Live, waarbij een spectaculaire, officiële CGI-trailer aankondigde dat de game zal verschijnen voor de Xbox One en Xbox Series X|S, PS4, PS5 en PC.
Het Saints Row-recept, bestaande uit actie, misdaad en humor, blijft een sterk en relevant concept; zowel bestaande fans als nieuwkomers zullen er van smullen, terwijl ontwikkelaar Deep Silver Volution weer kan werken aan de game waar ze zo van houden.


Saints Row neemt spelers mee naar Santo Ileso, een levendige, fictieve stad midden in het Zuidwesten van de Verenigde Staten. In een wereld waarin de misdaad welig tiert en wetteloze facties strijden om de macht, begint een groepje jonge vrienden hun eigen criminele onderneming om de top mee te bereiken.

Als toekomstige baas vorm je samen met Neenah, Kevin en Eli The Saints – waarmee je het opneemt tegen Los Panteros, The Idols en Marshall Defense Technologies, terwijl je je imperium opbouwt in de straten van Santo Ileso en strijdt om de heerschappij over de stad. Eigenlijk is Saints Row gewoon een verhaal over een start-up-bedrijf, alleen bevinden de zaken waarop de Saints zich richten zich aan de verkeerde kant van de wet.

Leef je uit in de grootste en beste Saints Row-speelplaats ooit. Santo Ileso vormt het decor van een ruige, spectaculaire speelplaats vol louche klusjes, criminele avonturen en blockbuster-missies. Baan je schietend, racend en wingsuit-zwevend een weg naar de top.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page