top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Deadpool brengt de chaos in nieuwe Marvel's Midnight Suns DLC trailer

Afgelopen week hebben 2K en Marvel Entertainment een nieuwe trailer onthuld voor de eerste DLC van Marvel's Midnight Suns - The Good, the Bad, and the Undead - met Deadpool! De DLC is afzonderlijk verkrijgbaar of als onderdeel van de Marvel's Midnight Suns Season Pass (inbegrepen bij de Legendary Edition). Elke DLC brengt een nieuwe recruitable hero en voegt drie nieuwe verhaalmissies, een nieuwe upgrade voor de Abbey en een selectie nieuwe skins en outfits voor de hero toe.

Als recruitable hero, kun je de volledige suite van Marvel's Midnight Suns' grootsheid verwachten met Deadpool die unieke nieuwe vaardigheden en zijn kenmerkende stijl van chaos naar het slagveld brengt, evenals de mogelijkheid om vriendschap op te bouwen en beste vrienden te worden met de Merc with a Mouth in de Abbey. In de verhaalmissies** worden ook nieuwe vijandentypen geïntroduceerd - en je zult Deadpools unieke onderzoeksproject Food Truck willen ontwikkelen om je een extra tactisch voordeel op het slagveld te geven.


The Good, the Bad, and the Undead is beschikbaar op 26 januari 2023 voor Windows pc via Steam en Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Marvel's Midnight Suns heeft een PEGI 16 rating.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page