top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

De ultieme PAW Patrol videogame 'Paw Patrol World' lanceert later dit jaar

Outright Games onthult in samenwerking met Paramount Consumer Products, Nickelodeon en Spin Master Ltd. met trots PAW Patrol World, de grootste PAW Patrol-game ooit gemaakt. Dit is de eerste videogame in de franchise waarmee spelers vrijelijk de wereld van de nummer 1 tv-show voor kleuters kunnen verkennen. PAW Patrol World verschijnt 29 september 2023 op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam.


PAW Patrol World brengt een authentieke ervaring voor fans van alle leeftijden, een open wereld avonturengame die de omgevingen en personages van de fenomenaal populaire TV-show getrouw nabootst. Gezinnen kunnen samen spelen terwijl ze de straten van Adventure Bay, de torens van Barkingburg, Jake's Mountain en de wilde Jungle verkennen. PAW Patrol World wordt het grootste avontuur van de pups tot nu toe.

Het verhaal volgt burgemeester Humdinger en de plannen van zijn Kitten Catastrophe Crew om de PAW Patrol Day festiviteiten te verstoren. Spelers kunnen spelen en wisselen tussen de iconische pup-crew om de dag te redden met gedurfde reddingen, spannende puzzels en speelse missies. Met 8 speelbare personages, Chase, Skye, Marshall, Rubble, Rocky en Zuma en de populaire Tracker en Everest, kunnen fans genieten van de echte PAW Patrol-ervaring. Elke pup heeft zijn eigen unieke vaardigheden, bruikbare voertuigen en fans met een scherpe blik zullen in de hele game personages uit de serie tegenkomen.


De wereld is gevuld met collectibles en geheimen die missies en progressie-items ontgrendelen om personages en voertuigen aan te passen. Hoe meer Pup Treats je verzamelt, hoe meer skins, emoji's en stickers je kunt verzamelen. Burgemeester Goodway heeft nog een verrassing als onderdeel van de festiviteiten met een Chilckaletta Kunsttentoonstelling, maar spelers zullen kunstwerken moeten vrijspelen om haar te helpen de verzameling van haar geliefde kip te voltooien.


Of spelers nu alleen op verkenning gaan of met 2 personen op de bank samenwerken, PAW Patrol World biedt urenlang speelplezier voor het hele gezin. Het spel bevat ook vier speciale 'Flashback-missies', geïnspireerd op iconische afleveringen van de PAW Patrol TV-show, die spelers opnieuw kunnen beleven als speelbare missies.


Het spel is gebouwd met toegankelijkheid op de eerste plaats, ontwikkeld op basis van jarenlang leren om ervoor te zorgen dat het spel toegankelijk is voor zelfs de jongste PAW Patrol-fans. Het spel bevat opties voor vereenvoudigde personage-interacties, zoals het uitschakelen van de camerabesturing om zich te concentreren op de belangrijkste aspecten van het spel. Naast het volledig toegankelijke camerasysteem is het spel volledig ingesproken en voorzien van intuïtieve besturing. Het spel zal ook jongere spelers in staat stellen om vrij te verkennen en te spelen in de open wereld zonder beperkingen om een missie te volgen.


PAW Patrol World is gebaseerd op PAW Patrol, de bekroonde hit animatieserie voor kleuters die de avonturen volgt van een technische jongen genaamd Ryder en zijn team van pups die klaar staan om de dag te redden. Als een van de populairste kindershows ter wereld heeft het succes de franchise tot een waar wereldwijd fenomeen gemaakt. PAW Patrol viert dit jaar zijn 10e verjaardag en om dat te vieren komt er naast de nieuwe game ook een gloednieuwe animatiefilm uit, PAW Patrol: The Mighty Movie uit. Dit wordt de tweede film in de franchise, na het wereldwijde succes van PAW Patrol: The Movie, geproduceerd door Spin Master Entertainment in samenwerking met Nickelodeon Movies en gedistribueerd door Paramount Pictures. PAW Patrol: The Movie was nummer 1 in 25 landen en bracht meer dan 140 miljoen dollar op aan de wereldwijde box office. Het blijft een grote hit op Paramount's streaming platform, Paramount+.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comentarios


bottom of page