top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

De ultieme EA SPORTS FIFA-soundtrack

Nu de EA SPORTS FIFA 23 World Cup-update nadert, is het tijd om te beginnen met de discussie over de ultieme soundtrack! 25 jaar lang heeft EA SPORTS het geluid van The World's Game bepaald. Nu daagt het FIFA-spelers van verschillende generaties uit om hun favoriete nummers te nomineren voor de 'Ultimate FIFA Soundtrack', naast nummers die ze graag willen laten opnemen in de aanstaande World Cup-update!

Vanaf vandaag hebben fans de kans om de grootste gamesoundtrack te kiezen die de wereld ooit heeft gezien door hun topnummers uit voorgaande FIFA-titels te kiezen, van recente hits als Glass Animals “Heat Waves” tot klassiekers als “Song 2” van Blur. EA SPORTS en Spotify zijn een samenwerking aangegaan om meer dan 1000 nummers van de FIFA Soundtrack-catalogus op één plek afspeelbaar te maken. Fans kunnen hun favoriete nummer steunen door rechtstreeks te streamen op Spotify en hun gekozen nummer te delen op sociale media met de hashtag #UltimateFIFASoundtrack. Om fans te helpen bij het kiezen van hun Ultimate FIFA Soundtrack heeft Spotify voor een gepersonaliseerde “FIFA Mix” gezorgd en een voorstel voor “FIFA Anthem” gedaan voor elke gebruiker, die zijn gebaseerd op de luistergewoontes van elke gebruiker. Deze kunnen ook worden gedeeld op social media.


De discussie wordt op 7 november beëindigd als EA SPORTS en Spotify de Ultimate FIFA Soundtrack aankondigen, dit is een afspeellijst op Spotify die bestaat uit de top 100 meest gestreamde en meest genomineerde nummers tussen 2 en 6 november. Daarnaast wordt in de World Cup-update van FIFA 23, die vanaf 9 november beschikbaar is, een selectie van de populairste nummers onthuld en inbegrepen.


In september heeft EA SPORTS de officiële soundtrack van FIFA 23 onthuld, met een hele reeks wereldwijde hitmakers, zoals Bad Bunny, Jack Harlow en Yeah Yeah Yeahs, naast opkomende sterren als Baby Tate, Ibeyi, Pheelz en favorieten van de fans als FKA Twigs, Flume, Phoenix, ODESZA en nog vele anderen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page