top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

De Toyota GR Yaris staat in de startblokken bij WRC 9

NACON en Toyota Motor Europe (TME) kondigen dat de Toyota GR Yaris Concept onderweg is naar WRC 9, de officiële videogame van het FIA World Rally Championship. Deze gloednieuwe wagen, die is gebaseerd op de GR Yaris-straatversie en volledig is geoptimaliseerd voor de competitie, verschijnt in december, samen met de tweede gratis update voor PC, PS4, Xbox One en de next-gen consoles.

NACON heeft samengewerkt met Toyota GAZOO Racing, de officiële sponsor van het eSports WRC-seizoen, om WRC 9-spelers de kans te bieden achter het stuur te kunnen kruipen van de gloednieuwe GR Yaris Rally Concept. Dit nieuwe, ultra-high-performance model is gebaseerd op de bekende GR Yaris en integreert alle cutting-edge technologieën die Toyota ontwikkelde voor de WRC, inclusief vierwielaandrijving voor superieure handling op wegen. De wagen is speciaal ontworpen voor wedstrijden en getrouw gereproduceerd in WRC 9, zodat fans kunnen genieten van een authentieke ervaring.


De GR Yaris is veel meer dan een gewone wagen, maar de culminatie van Toyota's ervaring in WRC racing. De ontwikkeling van de wagen werd ondersteund door de gecombineerde expertise van Toyota GAZOO Racing en feedback van enkele van de beste WRC-coureurs. Toyota’s team achter de Yaris WRC, dat in 2018 de constructeurstitel won, is opnieuw een van de favorieten. En nu kunnen rally-liefhebbers voor het eerst in een videogame achter het stuur kruipen van de GR Yaris Rally Concept!


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page