• Game4Me

De toekomst van Destiny 2 wordt op 24 augustus onthuld

Bungie laat weten dat op 24 augustus de toekomst van Destiny wordt onthuld tijdens de Destiny 2 Showcase. Daarnaast geeft de uitgever een gratis Destiny 2-embleem weg en is er een speciale uitverkoop in de Bungie Store. Tot slot start de Bungie Foundation een nieuwe donatiecampagne waarbij men in-game-items kan verdienen.

Bungie Store Sale Gisteren was Bungie Day en daarom is er nu tot 50% korting op geselecteerde merchandise. Iedereen die tot 13 juli iets koopt in de Bungie Store krijgt een exclusief Bungie Day 2021-embleem.

Voor alle lore-hongerige Guardians is er een nieuw product: de Destiny Grimoire Anthology Volume IV: The Royal Will. Deze nieuwste toevoeging aan de Grimoire Anthology is vanaf nu te reserveren en ontrafelt het ontstaan en de methodes van twee van Destiny’s machtigste personages: Mara Sov, de Queen van de Awoken en Oryx, de Taking King.

Bezoek de Bungie Store om de volledige uitverkoop en nieuwe producten te bekijken, inclusief nieuwe Community Artist Series-merchandise van artiesten uit de community en meer!


Gratis embleem Als kleine blijk van dankbaarheid aan de community heeft Bungie een Spicy Ramen-embleem gemaakt dat nu helemaal gratis verkrijgbaar is. In de officiële blogpost op Bungie.net lees je meer over de Bungie Day-activiteiten, inclusief details over hoe je het gratis embleem kunt inwisselen.


Bungie Foundation De Bungie-community is de drijvende kracht achter al het goede werk dat de Bungie Foundation verricht voor de mensen en wereld om ons heen. Door tussen nu en 20 juli te doneren help je de Bungie Foundation bij het verrichten van liefdadigheidswerk. Doneren kan via deze link en het doel is om op 20 juli $777.000,- opgehaald te hebben. Donateurs kunnen de volgende in-game-items verdienen:

  • $10+: Het 2020 "The Bungie Foundation"-embleem.

  • $25+: Het nieuwe embleem "Circadian Guard".

  • $50+: De nieuwe exotische "Buoyant Shell" Ghost Shell.

  • $75+: De nieuwe exotische "Tiny Tank" emote.

Bron: Persbericht


© Game4Me