top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

De Terminator infiltreert Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

In samenwerking met Studiocanal komt de Terminator naar Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint in een nieuw, gratis in-game event. Het event bevat meerdere missies met verschillende omgevingen, vijanden en dialogen geïnspireerd door de originele The Terminator-film uit 1984. Het event is gratis beschikbaar voor alle spelers op PC en consoles.


In het Terminator live event, geheel speelbaar alleen of in coöp, nemen spelers het op tegen een onverwachte bedreiging uit de toekomst in een compleet nieuwe verhaallijn die plaatsvindt op een onbekende locatie in Auroa. Spelers moeten Rasa Aldwin, een vrouw uit de toekomst, redden en met haar samenwerken in de hoop om de plannen van de Terminator te dwarsbomen in twee nieuwe hoofdverhaalmissies. Deze twee missies zijn beschikbaar vanaf 29 januari (deel 1) en 1 februari (deel 2) en blijven in de game nadat het event is afgelopen. Ook vechten spelers tegen de uitdagende T-800 cyborgs in gloednieuwe dagelijkse missies.

Na het voltooien van de missies gedurende het live event (tussen 29 januari en 6 februari) worden spelers beloond met exclusieve items geïnspireerd door The Terminator, inclusief de iconische punkoutfit uit de film en exclusieve Terminatorwapens en –voertuigen. Ook passen spelers hun Ghosts verder aan met twee Terminator-packs. Hiermee veranderen spelers hun karakter volledig in de Terminator of Kyle Reese.


Bron: Persbericht


© Game4Me
Comments


bottom of page