top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

De snelste Fransman van de Isle of Man TT-races onthult zijn geheimen

Nu de release van TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 razendsnel dichterbij komt, delen KT Racing en BIGBEN met veel plezier een exclusief interview met Julien Toniutti, de beroemde motorcoureur die zichzelf tijdens vele prestigieuze races heeft bewezen. Momenteel is hij de Franse recordhouder voor de Isle of Man TT-race.

Julien Toniutti heeft nauw samengewerkt met het ontwikkelteam van de game, waarbij hij zijn ervaring en emoties met de ontwikkelaars deelde om tot een hyperrealistische simulatie te komen en elk aspect van het racen te optimaliseren. Nadat hij 2019 gebruikte om te herstellen van een ongeluk tijdens de Dakar-rally, keert Julien Toniutti in 2020 terug naar de Isle of Man TT.
De TT werd voor het eerst gereden in 1907 en is de beroemdste motorrace ter wereld. Het ruim 60 kilometer lange parkoers met 260 bochten is het meest iconische circuit voor wegracecoureurs. TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 biedt spelers toegang tot de officiële coureurs, motorfietsen en tracks, inclusief vernieuwde physics en een nieuwe career-mode waarin spelers hun racevaardigheden steeds verder kunnen verbeteren. TT Isle of Man - Ride on the Edge 2 verschijnt in maart voor PC, PS4 en Xbox One, en later voor de Nintendo Switch.


Bron: Persbericht


© Game4Me


コメント


bottom of page