top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

De Sims en Stefan Cooke lanceren nieuwe looks in De Sims 4 Moderne Mannenmode Kit

EA en Maxis hebben vandaag De Sims 4 Moderne Mannenmode Kit onthuld, het nieuwste modepakket voor spelers om de stijl van hun Sims uit te breiden en hun creativiteit te uiten. Verkrijgbaar voor PC en Mac via Origin en Steam, PS5, PS4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Ze willen spelers inspireren zich op nieuwe en expressieve manieren te uiten en de belofte van meer moderne kledingopties voor mannen na te komen. De Sims heeft daarom de handen ineengeslagen met de British Fashion Council en de in Londen gevestigde designer Stefan Cooke en partner Jake Burt om een collectie van in-game looks te creëren die, net als het bekroonde label genoemd naar Cooke, de traditionele stijlgrenzen overstijgt en een nieuwe draai aan herenkleding geeft.


Trendy Simmers kunnen de klassiekers een nieuwe impuls geven met De Sims 4 Moderne Mannenmode Kit. De collectie bestaat uit 23 stukken die allemaal gesimificeerde versies zijn van echt bestaande Stefan Cooke-kledingstukken met vernieuwde vormen, stoffen en patronen die casual outfits van gewoon in buitengewoon veranderen. Er zijn jassen, broeken, pakken en schoenen, plus een aantal favoriete stukken van de ontwerpers zelf, waaronder de Stefan Cooke Wollen Varsity Jas met Rok, een ontwerp dat de evolutie van moderne herenkleding perfect samenvat.


Bron: Persbericht


© Game4Me


Commentaires


bottom of page