top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

De Sims en Pabllo Vittar lanceren kleurrijke kledinglijn in De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit

EA en Maxis hebben vandaag De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit officieel onthuld, het nieuwste modepakket voor Simmers om de stijl van hun Sims aan te passen en hun garderobe uit te breiden met kleurrijke looks. De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit is vanaf 3 februari verkrijgbaar voor PC, PS5, PS4, Xbox One en Xbox Series X.

Simmers worden met deze nieuwe mode aangemoedigd om het zelfvertrouwen en de creativiteit van een van de grootste culturele vieringen ter wereld te belichamen. De betreffende looks, stijlen en kleuren geven Pabllo een gevoel van vrijheid en plezier. Dankzij de uitbundige kleding, gedurfde make-up en felgekleurde accessoires van de Zomerse Carnavalsmode Kit kunnen Sims Pabllo's opvallende kledingstukken in elke look integreren voor nog meer plezier. Of spelers er nu voor kiezen om hun Sims aan te kleden met opvallende cut-outs, fruitpatronen met grafische contrasten of tops met pailletten, de mogelijkheden om hun looks af te wisselen zijn eindeloos.


De Sims-reeks heeft een lange geschiedenis van het geven van een creatieve bestemming aan spelers om zichzelf via mode uit te drukken. Meest recentelijk nog met de lancering van de Moderne Mannenmode Kit in samenwerking met de Britse ontwerper Stefan Cooke, en de Fashion Street Kit en Incheon Style Kit, geïnspireerd op de toonaangevende mode in Mumbai en Seoul.


In het verlengde van de samenwerking omtrent de Zomerse Carnavalsmode Kit heeft Pabllo Vittar de danshit 'Buzina' van haar tweede studioalbum 'Não Para Não' in het Simlish opgenomen. Deze kan vanaf vandaag door Simmers via de radiozenders van De Sims 4 worden beluisterd als onderdeel van een gratis update van het basisspel. Om het feest voort te zetten, kunnen spelers uitkijken naar een gratis update begin februari met recepten voor Braziliaanse gerechten. Vanaf maart kunnen spelers middels een gratis update de huizen van hun Sims versieren met een nieuw kunstwerk van de beroemde hedendaagse kunstenaar Lano.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page