top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

De Sims 4 kondigt Pastel Pop Kit en Prullaria Kit aan, verkrijgbaar vanaf 10 november

EA en Maxis hebben vandaag De Sims 4 Pastel Pop Kit en De Sims 4 Prullaria Kit aangekondigd. Deze zijn vanaf 10 november verkrijgbaar voor pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.


De Sims 4 Pastel Pop Kit biedt een verzameling van eigenzinnige en psychedelische pastelprints, onregelmatige vormen en vintage vibes. Hiermee kunnen spelers een zachte en speelse slaapkamer ontwerpen die perfect is om in te dagdromen.

Spelers kunnen hun kamers een leuke en zorgeloze stijl geven middels lakens met patronen, psychedelisch gebogen tafelpoten, hartvormige stoelen, spiegels in de vorm van plassen en nog veel meer. Deze kit biedt genoeg manieren om de eigenzinnigheid van Simmers op te nemen in dagelijkse ontwerpen. De verzameling is ontworpen in samenwerking met Simmer Jesse "Plumbella" McNamara en geïnspireerd door de zomer van de jaren 60 en 70. De nieuwe design- en meubelstukken zijn perfect voor spelers om te laten zien hoe creatief ze zijn en om zachtheid toe te voegen aan hun kamers.


De Sims 4 Prullaria Kit moedigt spelers aan om ruimtes te creëren die er geliefd en bewoond uitzien. Spelers kunnen de unieke verhalen en eclectische persoonlijkheden van hun Sims uitdrukken met items die verband houden met hun hobby's en dagelijks leven. Denk hierbij aan gebruikte kopjes om te laten zien hoe fan ze zijn van koffie, een open make-updoosje als hint naar hun ochtendroutine of een stapel tijdschriften om hun rommelige levensstijl te laten zien.


Deze collectie bevat talloze kleine, persoonlijke items die spelers nog meer tools geven om visuele verhalen te vertellen en het huis van een Sim om te toveren tot een echt thuis. Spelers kunnen de ruimtes van hun Sims een persoonlijk tintje geven met een telefoonhoesje in hun favoriete kleur, een stapel boeken die in de hoek van hun woonkamer staat ​​en nog veel meer.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page