top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

De Sims 4 kondigt Kleine Kleertjes Kit en Woestijn Luxe Kit aan

EA en Maxis hebben vandaag De Sims 4 Kleine Kleertjes Kit en De Sims 4 Woestijn Luxe Kit aangekondigd, die binnenkort verkrijgbaar zijn voor pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en Xbox One.


Vanaf 1 september kunnen Simmers de aandacht trekken op de eerste schooldag en de volgende generatie trendsetters modieus aankleden met De Sims 4 Kleine Kleertjes Kit. Op 14 september wordt ook De Sims 4 Woestijn Luxe Kit uitgebracht.

Spelers kunnen experimenteren met veelzijdige stijlen die ervoor zorgen dat kinderen er stijlvol (en schattig) uitzien. Geef jonge Sims trendy looks die geschikt zijn voor verjaardagsfeestjes, het klaslokaal of gewoon om lekker in te chillen met vriendjes. Geef kinderen meer manieren om zichzelf te uiten met de verschillende jasjes met luipaardprint, bedrukte leggings en kleurrijke tinten die ze geheid willen dragen als ze volwassen zijn. Deze casual looks vereisen geen speciale gelegenheid, maar vallen ook zeker niet uit de toon.


Met De Sims 4 Woestijn Luxe Kit kunnen Sims van de zon genieten en in hun eigen moderne oase relaxen. Kies onder andere voor bijpassende neutrale meubels en gordijnen om een lichte, verfijnde ruimte te creëren voor Sims om zich te ontspannen en vermaken.

Deze collectie bevat kleuren die zijn geïnspireerd op het natuurlijke landschap van de zuidwestelijke woestijn en materialen als steen en hout. Kies voor functionele architectonische elementen als een bar, tweezitter en open haard om de perfecte locatie voor het volgende grote feest of intieme diner van Sims te creëren.


Bron: Persbericht


© Game4Mebottom of page