top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

De Sims 4 introduceert aanpasbare voornaamwoorden voor Engelse versie

EA en Maxis hebben vandaag een gloednieuwe update voor De Sims 4 uitgebracht. Met een nieuwe functie waarmee spelers de voornaamwoorden van de Sims die ze maken kunnen aanpassen, zet de ontwikkelaar opnieuw een stap om het spel inclusiever te maken.


Inclusiviteit is al meer dan 22 jaar een kernwaarde van De Sims en het team gelooft dat diversiteit de drijvende kracht is achter hun innovatie en community. Het was belangrijk voor de ontwikkelaars van De Sims om de voornaamwoorden goed te laten werken. Ze werkten nauw samen met het "It Gets Better Project" en GLAAD om het gebruik en de impact van voornaamwoorden beter te begrijpen en om vast te stellen waar binaire gendervertegenwoordigingen aanwezig zijn in De Sims 4.

Spelers kunnen vanaf vandaag de eerste versie van de update ervaren in de Engelse versie van het spel. Deze eerste update is slechts één stap in de richting van een meer inclusieve ervaring voor Simmers. Het team wil deze functie namelijk in de loop der tijd nog verder bijwerken en verbeteren om meer talen te ondersteunen.

Lees het blogbericht hier voor meer informatie over het onderzoek van het team naar het implementeren van aanpasbare voornaamwoorden en hoe spelers deze kunnen toepassen in de Creëer-een-Sim-modus.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page