top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

De Sims 4 Fashion Street en Incheon Style Kits zijn nu verkrijgbaar

Electronic Arts en Maxis hebben vandaag aangekondigd dat de De Sims 4 Fashion Street Kit en de De Sims 4 Incheon Style Kit nu verkrijgbaar zijn voor PC, PS4, PS4, Xbox One en Xbox Series X.


Als onderdeel van het Seizoen van Zelfbeleving" bieden deze kits spelers nieuwe content die wereldwijde grenzen en normen tart, de stijl van hun Sims uitbreidt en die zelfuitdrukking en creativiteit aanmoedigt om alle kanten van hun Sims te vieren.

De Fashion Street Kit, die is geïnspireerd op de vooruitstrevende modescene van Bombay, heeft rijke kleuren, iconische silhouetten en patronen met veel contrast, voor een levendige stijl voor je Sims. Spelers kunnen zich onderscheiden door trendy kledingstukken aan hun garderobe toe te voegen, maar ook nieuwe accessoires, waaronder armbanden, glimmende kettingen, neusringen, hennatatoeages en sandalen.

Kom meer te weten over De Sims 4 Fashion Street Kit en hoe De Sims samenwerkte met curator Shruti Sitara Singh, curator voor wie mode een kunstvorm is, om authentieke looks te creëren die zijn geïnspireerd op trends uit Bombay. Klik hier.


Spelers kunnen ook trendy Koreaanse stijlen aan de kledingkast van hun Sims toevoegen, met de nieuwe Incheon Style Kit, geïnspireerd op de iconische mode van Incheon Airport. Simmers kunnen looks combineren en aanpassen voor elke gelegenheid, met gestructureerde stukken zoals blazers, jassen, jasjes, cardigans en broeken die perfect gekoppeld kunnen worden aan golvende, comfortabele silhouetten zoals rokken, sweatpants of half ingestopte shirts.


Bron: Persbericht


© Game4Me
Comments


bottom of page