top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

De show begint! Ga op avontuur in Balan Wonderworld

Square Enix maakt bekend dat de 3D-platformer Balan Wonderworld nu overal verkrijgbaar is voor PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en Switch. Deze volledig Nederlandstalige game neemt spelers mee op een magisch en muzikaal avontuur zoals ze dat nooit eerder beleefden.


In Balan Wonderworld trekken spelers met hoofdrolspelers Leo en Emma door de magische landen van Wonderworld. Aangestuurd door de mysterieuze maestro Balan, moeten spelers helpen het evenwicht te herstellen in de harten van tien gekwelde zielen door af te rekenen met de Negati, fysieke manifestaties van zorgen en andere negatieve emoties. Om hierin te slagen, moeten spelers springen, klimmen, beuken en meer in vele unieke gebieden. Onderweg kunnen ze meer dan 80 unieke kostuums verzamelen die hen speciale vaardigheden geven. Het avontuur is geschikt voor een enkele speler, maar kan ook samenwerkend met een tweede speler worden doorlopen, waarbij ze de vaardigheden van kostuums op creatieve manieren kunnen combineren om vijanden te verslaan.

Onlangs verscheen een blog van het Balan Wonderworld -team dat dieper ingaat op de thema’s van de game en meer vertelt over de inhoud van de Day 1 patch, dit blog is hier te lezen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page