top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

De Revolution X Pro Controller verschijnt op 13 oktober in Europa

NACON maakt met plezier bekend dat de Revolution X Pro Controller, de officiële bedrade controller die is gemaakt voor competitief gamen op Xbox-systemen, vanaf 13 oktober te koop is in Europa. Hij is vanaf nu beschikbaar voor pre-orders, met een verkoopadviesprijs van 109,90 euro.


NACON, het bedrijf dat erom bekend staat controllers van uitmuntende kwaliteit te maken, heeft nu zowel zijn eigen expertise als de feedback van de community gebruikt voor de creatie van de Revolution X, die is ontworpen voor competitief gamen op Xbox Series X|S, Xbox One en Windows-pc. De Revolution X is het product van een langdurige ontwikkeling, in nauwe samenwerking met Microsoft, en wordt NACONs eerste eSports-controller voor de nieuwste generatie consoles. De controller biedt nieuwe functies en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden die via de bijbehorende app zijn in te stellen.

Onfeilbare ergonomie

Het design van de Revolution X Pro Controller biedt comfort en razendsnelle reacties voor zelfs de meest competitieve gamers. Het robuuste ontwerp biedt alle functies van een nieuwe Xbox-controller, zoals de nieuwe Share-knop, haptische feedbacktriggers en een hoofdtelefoonaansluiting die is geoptimaliseerd voor voice-chat. De amplitudes van de twee joysticks van de Revolution X zijn on-the-fly aan te passen met de bijgeleverde, verwisselbare shafts. Ook zijn er verschillende concave en convexe joystickkoppen meegeleverd, voor elk type gamer en elke soort games.


Aan de achterkant van de controller bieden 4 sneltoetsen met geoptimaliseerde ergonomie spelers competitieve voordelen, terwijl de van textuur voorziene handgrepen perfecte stabiliteit bieden, zelfs bij langdurig gebruik. In de handgrepen van de controller bevinden zich twee compartimenten waarin spelers de bijgeleverde gewichten kunnen plaatsen om het gewicht van de controller nauwkeurig te bepalen. De Revolution X Pro Controller, alle accessoires en de 3 meter lange, verwijderbare kabel (USB-C) kunnen dankzij de meegeleverde case gemakkelijk worden opgeborgen en meegenomen.

Revolution X App - Control your way

De bij de Revolution X horende app is direct verkrijgbaar in de Microsoft Store van de Xbox of Windows pc en biedt toegang tot het volledige potentieel van de controller. Via een uitgebreide en gebruiksvriendelijke interface hebben spelers toegang tot vele aanpassingsopties om hun eigen, geavanceerde spelersprofielen te maken, inclusief aanpassingsopties voor: volledige button mapping, shortcut-toewijzing, responscurve en dode zone voor beide sticks, triggergevoeligheid, inversie van de assen van de sticks, 4- of 8-voudige richtingstoetsen, instellingen van de 4 trillingsmotoren en zelfs de lichteffecten van de rechter joystick. Stel elk van de parameters rechtstreeks in, of kies voor de verschillende presets die NACON suggereert op basis van het type gamer dat je bent. Je kunt tot 4 profielen opslaan in het interne geheugen van de Revolution X Pro Controller.


Dolby Atmos for Headphones - Beleef multidimensionale audio-precisie

Voor totale onderdompeling in je favoriete game-werelden, heeft Nacon samengewerkt met Dolby Atmos om elkeRevolution X-speler te laten genieten van Dolby Atmos for Headphones-technologie. Sluit simpelweg de Revolution X aan op je Xbox Series X|S, Xbox One of pc om het ruimtelijke geluid van Dolby Atmos te activeren met elke bedrade of draadloze stereoheadset (installatie van de Dolby Atmos-app vereist).


Naast Dolby Atmos for Headphones, bevat de Revolution X-app aanvullende audio-instellingen om de equalizer aan je game aan te passen, de audioversterking van de microfoon in te stellen en ruisonderdrukking voor chatten te activeren.


.Kenmerken Revolution X Pro Controller:

  • Ontworpen voor Xbox: Officieel gelicenseerde bedrade controller voor Xbox Series X|S, Xbox One en Windows 10 pc.

  • Heers over de arena: Ontketen je potentieel met de professionele, ergonomische en gepatenteerde sticks van de Revolution X, die je nauwkeurig kunt aanpassen aan alle soorten games.

  • Optimaal comfort: Kies tussen concave of convexe koppen voor elke stick en gebruik de verschillende shafts om hun gevoeligheid on-the-fly te veranderen. In beide handgrepen bevinden zich compartimenten die je met de bijgeleverde gewichten kunt vullen voor een perfect passende game-ervaring.

  • Revolution X App: Verkrijgbaar in de Microsoft Store voor Xbox en Windows 10 pc. Maak en bewaar tot 4 game-profielen in de controller, zodat je bent voorbereid op elk type game.

  • Dolby Atmos® for Headphones: Ontketen de kracht van Dolby Atmos in je game. Download de Dolby Atmos App, plug je headphones in je controller en maak van audio-precisie je competitieve voordeel.

De NACON Revolution X Pro Controller verschijnt op 13 oktober in Europa met een verkoopadviesprijs van 109,90 euro.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page